Mint green: Το huge color trend στα νύχια το φθινόπωρο (στο TikTok ήδη κάνει χαμό)

Και 10 nail art για να ξέρεις τι θα κάνεις στο επόμενο ραντεβού με τη μανικιουρίστ σου!

Κάθε νέα σεζόν που έρχεται ενδιαφέρεσαι να μάθεις όλες τις νέες τάσεις για να είσαι… on trend. Και αυτήν την εποχή -νομίζω- πως σε τέτοια φάση σε πετυχαίνω.

Αλήθεια, ξέρεις ποιο color trend στα νύχια θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων μας το φετινό φθινόπωρο; Εγώ κάνοντας ένα search στο διαδίκτυο και στα social media το ανακάλυψα και σου λέω πως είναι το… mint green.

Neon mani: Η Selena Gomez το τόλμησε- Ώρα να το δοκιμάσεις κι εσύ!

Τι συμβολίζει το χρώμα της μέντας

Το χρώμα της μέντας αποτελεί ανοιχτή απόχρωση του πράσινου. Είναι αισιόδοξο, ξεκούραστο, φιλικό. Εκπέμπει μια δροσιά και μία κομψότητα.

Συνδύασέ το -ιδανικά- στα nail art σου με άλλες pastel αποχρώσεις, όπως το baby blue ή το baby pink, αλλά και το pastel κίτρινο και... θα λάβεις τα πιο κολακευτικά σχόλια.

Mint green nails alert

Εδώ και μερικές εβδομάδες γίνεται ένας χαμός στο TikTok με τα mint green nails. Το χρώμα της μέντας στα νύχια θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες τάσεις το φθινόπωρο και όχι άδικα… αφού είναι πολύ κομψό!

Είναι διακριτικό και δεν… θα βγάζει μάτι στο σχολείο. Είναι chic και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις όταν πηγαίνεις στο Πανεπιστήμιο. Είναι εύκολο, γιατί δεν «κλωτσάει» με ό,τι κι αν φορέσεις.



Θες κι άλλα για να πειστείς να δοκιμάσεις τα mint green nails αυτό το φθινόπωρο; Δες και στην gallery 10 nail art που βρήκα για εσένα- φυσικά σε mint green- και είμαι σίγουρη πως θα σηκώσεις αμέσως το τηλέφωνο να κλείσεις ραντεβού με τη μανικιουρίστ σου.

Cover photo: @manicure_nail_fairytale

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved