3 πανεύκολες DIY μάσκες ομορφιάς για να ενυδατώσεις το δέρμα σου

Θα τις φτιάξεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο με υλικά που όλες έχουμε στο σπίτι.

Το πρόσωπό μας είναι από τα πρώτα πράγματα τα οποία πρέπει να προσέχουμε καθημερινά και σωστά. Την περίοδο του καλοκαιριού το δέρμα ταλαιπωρείται και αφυδατώνεται από την ηλιακή ακτινοβολία με αποτέλεσμα να χρειάζεται περισσότερη φροντίδα και ενυδάτωση.

Στην αγορά θα βρεις πολλά καλά προϊόντα ωστόσο μπορείς πάντα να φτιάξεις σπιτικές μάσκες ομορφιάς, με αγνά υλικά που όλες έχουμε στο σπίτι. Ναι, οι #DIY παρασκευές ομορφιάς μας αρέσουν πολύ και αξίζει να τις δοκιμάσεις. Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σου 3 απόλυτες συνταγές που γίνονται εύκολα σε λίγα μόλις λεπτά.

Μάσκα ομορφιάς με αγγούρι

Θα χρειαστείς: μισό αγγούρι, μέλι, κρέμα γάλακτος

Σε ένα μπολ, τρίβουμε μισό αγγούρι και το ανακατεύουμε με λίγο μέλι και κρέμα γάλακτος.Εφαρμόζουμε στο πρόσωπο και το αφήνουμε να στεγνώσει. Μετά από 20 λεπτά ξεπλένουμε πολύ καλά με χλιαρό ή κρύο νερό.



Μάσκα ομορφιάς με ροδόνερο

Θα χρειαστείς: 1 κουταλιά της σούπας μέλι, λίγο ροδόνερο, 1 μεγάλη κουταλιά της σούπας γιαούρτι

Ανακατεύουμε καλά όλα τα συστατικά μαζί και εφαρμόζουμε ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Μετά από 15 περίπου λεπτά ξεπλένουμε πολύ καλά με κρύο νερό.

Κάνε κλικ εδώ για να βρεις όλες τις DIY μάσκες ομορφιάς που μπορείς να φτιάξεις εύκολα στο σπίτι.

Μάσκα ομορφιάς με αμύγδαλα

Θα χρειαστείς: 10 αμύγδαλα, 1 κουταλιά της σούπας βρώμη, 1 κουταλιά μέλι, 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι

Βύθισε τα αμύγδαλα σε ένα μπολ με νερό και άφησέ το όλο το βράδυ. Το επόμενο πρωί άλεσέ τα στο blender μαζί με τα υπόλοιπα συστατικά. Εφάρμοσε το μείγμα στο πρόσωπό σου και ξέπλυνε καλά όταν στεγνώσει.

Πηγή κεντρικής: unsplash.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved