Η απόλυτη DIY κρέμα σώματος για να μην ξεφλουδίσεις ποτέ ξανά

Θα την φτιάξεις πανεύκολα σε λίγα μόλις λεπτά και θα ενυδατώσεις άμεσα το δέρμα σου.

Ήλιος, θάλασσα και ατελείωτες βουτιές αποτελούν λέξεις κλειδιά αυτής της περιόδου. Ναι είμαστε πιο ανάλαφρες από κάθε άλλη εποχή, δεν φοράμε βαρύ μακιγιάζ (συχνά και καθόλου) ενώ δεν σταματάμε να απολαμβάνουμε την καλοκαιρινή ανεμελιά.

Aυτό ωστόσο που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι πως το δέρμα μας αφυδατώνεται πολύ περισσότερο καθημερινά από την υψηλή θερμοκρασία, το αλάτι της θάλασσας και την ηλιακή ακτινοβολία. Σαν αποτέλεσμα, αρκετές φορές ξεφλουδίζει και δείχνει εντελώς ξηρό.

Η επαρκής και τακτική ενυδάτωση είναι η no1 λύση (και μεταξύ μας η πιο εύκολη) για να έχεις κάθε μέρα λαμπερό, μαλακό και όμορφο δέρμα. Σήμερα θα σου πω πώς να φτιάξεις εύκολα στο σπίτι ένα #DIY γαλάκτωμα το οποίο θα απολαμβάνεις να εφαρμόζεις στην επιδερμίδα σου ξανά και ξανά.

Πηγή κεντρικής: @withlovefrommary

https://www.instagram.com/p/COdzATus42Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι θα χρειαστείς:

6 κουταλιές της σούπας βούτυρο καριτέ
6 κουταλιές βούτυρο κακάο
1/2 φλιτζάνι λάδι καρύδας
1 κουταλάκι του γλυκού γλυκό αμυγδαλέλαιο
1 κουταλιά της σούπας λάδι βιταμίνης Ε
1/2 κουταλάκι του γλυκού αιθέριο έλαιο λεβάντας

Πώς θα το φτιάξεις:

Ζέστανε το βούτυρο κακάο και το βούτυρο καριτέ για 1-2 λεπτά σε ένα κατσαρολάκι. Τοποθέτησε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακάτεψε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Ρίξε το μείγμα σε ένα αεροστεγές γυάλινο δοχείο και άφησέ το να κρυώσει καλά. Τέλος, μπορείς να το φυλάξεις στο ψυγείο σου και να το χρησιμοποιείς καθημερινά.

Aν σου αρέσει γενικότερα να φτιάχνεις DIY παρασκευές ομορφιάς δες καλά το βίντεο που ακολουθεί.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved