Η Suri Cruise μεγάλωσε και φόρεσε άφογα το μεγάλο trend της χρονιάς

Η κόρη της Katie Holmes και του Tom Cruise είναι ένα fashion icon.

Η Suri Cruise μεγαλώνει. Με γρήγορους ρυθμούς που πολλές φορές δεν μπορούμε καν να συνειδητοποιήσουμε. Όταν έχεις τόσο διάσημους γονείς -Katie Holmes και Tom Cruise- είναι λογικό να τραβάς όλα τα βλέμματα πάνω σου, ωστόσο αυτός δεν είναι ο μοναδικός λόγος που ασχολούμαστε με τη 15χρονη.

Αν θες να μιλήσουμε για teen fashion icons, τότε αυτή είναι η κατηγορία στην οποία θα εντάξουμε τη Suri. Σίγουρα το καλό γούστο της μαμάς της την έχει επηρεάσει στον τρόπο με τον οποίο ντύνεται, αλλά, πλέον, όντας επίσημα έφηβη, παίρνει μόνη της αρκετές αποφάσεις και ειδικά ό,τι αφορά στα ρούχα.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε σε μία βόλτα της με την Kate και φορούσε το trend της χρονιάς. Η Suri επέλεξε να απογειώσει το tie-dye φορώντας μία πιο φούξια απόχρωση σε top και έναν συνδυασμό μωβ, μπλε και πράσινου στο παντελόνι. Το look της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι χρωματιστά sneakers και μία ανοιχτόχρωμη ζακέτα δεμένη γύρω από τη μέση.

https://www.instagram.com/p/CPEgjAWHtbj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Μαμά και κόρη σίγουρα εντυπωσιάζουν στους δρόμους της Νέας Υόρκης και μας δίνουν έμπνευση για τις επόμενες εμφανίσεις μας.


Δες επίσης: Η Ella Emhoff αποφοίτησε από το κολέγιο και ήταν πιο κομψή από ποτέ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved