Η Ella Emhoff αποφοίτησε από το κολέγιο και ήταν πιο κομψή από ποτέ

Το φόρεμά της είναι ό,τι πιο ωραίο είδαμε τελευταία.

Η Εlla Emhoff, θετή κόρη της αντιπρόεδρου των ΗΠΑ, Kamala Harris είναι ένα κορίτσι που απασχολεί έντονα τα media. To νεαρό μοντέλο μόλις αποφοίτησε από το κολέγιο και έχει κάθε λόγο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η θετή μητέρα της μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram όπου ποζάρουν αγκαλιασμένες και δείχνουν πιο ευτυχισμένες από ποτέ.

Όπως ήταν ανεμενόμενο το post έκανε τον γύρο του διαδικτύου ενώ τα likes ξεπέρασαν το 1.5 εκατομμύριο. Η Αντιπρόεδρος έχει μεγάλη αδυναμία στην Ella και θέλησε να εκφράσει την χαρά και την υπερηφάνεια που νιώθει για εκείνη. Εμείς ωστόσο εστιάσαμε από την πρώτη στιγμή στο υπέροχο floral φόρεμα που επέλεξε η 21χρονη για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα της ζωής της.

Όως είδαμε αργότερα, το φόρεμα ανήκει στο δημοφιλές brand Τhe Vampire's Wife, είναι μεσαίου μήκους και διαθέτει έντονα μανίκια με βάτες. Η Ella έκανε αναμφίβολα μια από τις ωραιότερες εμφανίσεις της μέχρι και σήμερα αφού το ρούχο της είναι απόλυτα girly, κομψό, ρομαντικό, νεανικό και μπορεί να φορεθεί σε πολλές ακόμη περιστάσεις (events, πάρτι, γάμος, βάφτιση).

Δες επίσης: Η κόρη του Kobe Bryant παρέλαβε το σακάκι του Hall of Fame

https://www.instagram.com/p/B4IIuEGF-ns/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @vp

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved