Αυτή είναι η τάση στα κολάν που θα φορεθεί όσο τίποτα άλλο φέτος

Το trend που θα αναβαθμίσει ακόμη και τις πιο casual εμφανίσεις μας.

Τα κολάν είναι εδώ και χρόνια ένα από τα αγαπημένα items της καθημερινότητάς μας. Φοριούνται παντού από το σχολείο, το γυμναστήριο, το σινεμά ή στη βόλτα με φίλους. Την περίοδο της καραντίνας ομολογούμε πως μας συντρόφευσε όσο τίποτε άλλο αφού είναι άνετο, κομψό και συνδυάζεται με όλα μας τα ρούχα.

Κάθε σεζόν οι τάσεις αλλάζουν και φέρνουν στη ζωή μας νέα trends, αρκετά από τα οποία δείχνουν πολύ ενδιαφέρον. Έτσι συνέβη και φέτος αφού εδώ και λίγο καιρό τα flared leggings έχουν κατακλύσει τα social media με ολοένα και περισσότερα κορίτσια να τα επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους. Αναφερόμαστε στα κολάν που διαθέτουν τελείωμα καμπάνα και παραπέμπουν σε ελαστικά παντελόνια.

Θηλυκά, cool και με τέλεια εφαρμογή, θα γίνουν σίγουρα η no1 επιλογή όλων μας αυτή την άνοιξη. Ένα από τα βασικά τους πλεονεκτήματα είναι ότι αγκαλιάζουν το σώμα και τονίζουν με τον ωραιότερο τρόπο τις καμπύλες μας. Μια ματιά στο Instagram ήταν αρκετή για να διαπιστώσουμε πως οι fashion influencers το έχουν ήδη φορέσει χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς τα αγαπημένα σου καταστήματα και να επιλέξεις το κολάν που ταιριάζει καλύτερα στον σωματότυπο αλλά και το στυλ σου.

Δες επίσης: Βρήκαμε τη σωσία της Rihanna στο TikTok και η ομοιότητα είναι εκπληκτική

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε πέντε κολάν για να υιοθετήσεις επιτυχώς το μεγάλο trend.

https://www.instagram.com/p/CIJui29HAFF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @rae.hersey

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved