Η Miley Cyrus έκανε μία από τις πιο εικονικές της εμφανίσεις μέχρι σήμερα

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια φόρεσε ένα outfit που θα συζητάμε για πολύ καιρό.

Έχουμε συνηθίσει τη Miley Cyrus στη δημιουργία εικονικών outfits. Τέτοια που πολλές φορές αφήνουν το κοινό της με το στόμα ανοιχτό. Γιατί πολύ απλά το κορίτσι έχει άποψη και ιδιαίτερο στυλ που ξεχωρίζει από τις άλλες celebrities. Από ένα μεγάλο εγχείρημα, λοιπόν, στον τομέα της μόδας, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να λείψει.

Πρόσφατα, ανακοινώθηκε η συνεργασία του οίκου Gucci με τον οίκο Balenciaga. Δύο κλασικοί οίκοι μόδας που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι υπήρχε περίπτωση να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Κι όμως το έκαναν και η συλλογή «Ari» ήταν κάτι το εξαιρετικά εντυπωσιακό.

https://www.instagram.com/p/CNqHmpkAz_k/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Για την περίσταση, η Miley εμφανίστηκε με ένα outfit που αποτελείται από ρούχα της συλλογής, πόζαρε σε ένα υπέροχο πράσινο φόντο στο background και πρόβαλλε με τον καλύτερο τρόπο τα νέα σχέδια που συζητάει ο κόσμος.

Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα πράσινο κοστούμι με το logo του Gucci να είναι εμφανές κατά μήκος όλης της επιφάνειας αποπνέοντας και κάτι από την ατμόσφαιρα των 1970s. Η Miley έγινε για μία ακόμα φορά ένα idol της υψηλής ραπτικής και γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα 100 χρόνια ζωής του οίκου Gucci.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved