Gigi Hadid: Πιο όμορφη από ποτέ έκανε το viral challenge του TikTok

Η Gigi παραδίδει μαθήματα πόζας και στυλ.

Τον τελευταίο καιρό ένα νέο challenge έχει κάνει θραύση στο TikTok με ολοένα και περισσότερες celebs να το τολμούν, χαρίζοντάς μας ξεχωριστά videos. Ο λόγος για το "Unf**kwitable Challenge" το οποίο απαιτεί από τους χρήστες να ποζάρουν αρχικά με τις πιτζάμες τους ή με άνετα ρούχα πριν μεταμορφωθούν στον πιο λαμπερό, glam εαυτό τους.

Η αγαπημένη μας Gigi Hadid πόσταρε πριν λίγα 24ωρα στο Instagram την δική της εκδοχή για αυτό το ξεχωριστό challenge, εκπλήσσοντας θετικά τους πάντες. Το βίντεο δείχνει αρχικά την Gigi μπροστά από την τεράστια γκαρνταρόμπα της να φορά μαύρο αθλητικό σύνολο ενώ τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε έναν χαλαρό κότσο. Το top model δείχνει πιο όμορφη από ποτέ με το υπέροχο φυσικό μακιγιάζ της.

Λίγο αργότερα ωστόσο όλα αλλάζουν και βλέπουμε την Gigi να μεταμορφώνεται στην πιο λαμπερή πλευρά της. Τα μαλλιά της αποκτούν κυματισμούς ενώ την βλέπουμε με έντονο μακιγιάζ και μια υπέροχη σατέν ρόμπα με πολύχρωμες πεταλούδες. Την ίδια ώρα τα χρυσά κοσμήματα ολοκληρώνουν την εμφάνισή της με τον ωραιότερο τρόπο.

Δες επίσης: Τι συμβαίνει πια με τα χείλη της Kendall Jenner;

https://www.instagram.com/reel/CM793k0nhJX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved