20 εμφανίσεις της Kendall Jenner που θα μείνουν για καιρό στη μνήμη μας

Τα πιο εντυπωσιακά της looks μέχρι και σήμερα.

Η Kendall Jenner είναι σήμερα ένα από τα πιο διάσημα, περιζήτητα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα της γενιάς της. Η ετεροθαλής αδερφή των Kardashians και της Kylie Jenner, είναι μόλις 25 ετών αλλά έχει ήδη ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό.

Οι συνεργασίες που διαθέτει στο ενεργητικό της είναι αμέτρητες με το topmodel να έχει φωτογραφηθεί για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας του πλανήτη. Την ίδια ώρα έχει περπατήσει για όλους τους κορυφαίους σχεδιαστές ενώ έχει λανσάρει τη δική της limited συλλογή καλλυντικών σε συνεργασία με την αδερφή της Kylie.

Η Κendall έχει εκατομμύρια φανς σε ολόκληρο τον πλανήτη ενώ το προφίλ της στο Instagram μετρά περισσότερους από 156 εκατομμύρια ακόλουθους. Κάθε εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί ή στον δρόμο κάνει τα φωτογραφικά φλας να παίρνουν φωτιά ενώ καταφέρνει πάντα να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Ψηλή, εντυπωσιακή, με αναλογίες που κόβουν την ανάσα, συγκαταλέγεται στα ωραιότερα κορίτσια του πλανήτη και όχι άδικα. Η 25χρονη φημίζεται για τις ενδυματολογικές της επιλογές αφού τα look της είναι πάντα προσεγμένα. Ακόμη και στις πιο χαλαρές στιγμές της η Kendall ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας και αποτελεί συχνά inspo για εμάς σε θέματα στυλ. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις 20 εντυπωσιακές εμφανίσεις της αγαπημένης μας Kendall που θα θυμόμαστε όλες για πολύ καιρό ακόμη.

Δες επίσης: Αυτά είναι τα αγαπημένα sneakers της Hailey Bieber και της Kendall Jenner

https://www.instagram.com/p/CGaRH1ADS94/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CJNFkyPDf2Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή φωτογραφιών: apimages.com

Πηγή κεντρικής: @kendalljenner

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved