Αυτά είναι τα αγαπημένα sneakers της Hailey Bieber και της Kendall Jenner

Είναι κλασικά, κομψά, στυλάτα και προφανώς τα έχουν λατρέψει.

Τα αγαπημένα κορίτσια της showbiz μάς δίνουν καθημερινά έμπνευση για τις εμφανίσεις που θέλουμε να κάνουμε για τις δικές μας εξόδους. Οι περισσότερες celebrities ασχολούνται πολύ ενεργά με το θέμα του στυλ, οπότε αναμενόμενα το τελικό τους αποτέλεσμα θα βρεθεί κάτω από το μικροσκόπιο.

Η Hailey Bieber και η Kendall Jenner είναι δύο κορίτσια που βρίσκονται στο επίκεντρο των πραγμάτων εδώ και πολλά χρόνια. Και, όπως και να το κάνεις, ακόμα και αν δεν είναι της αρεσκείας σου, μπορείς να αναγνωρίσεις ότι μιλάμε για δύο πολύ στυλάτα κορίτσια.

Και οι δύο αυτές διάσημες, λοιπόν, το τελευταίο διάστημα έχουν δείξει την εμπιστοσύνη τους σε ένα πολύ συγκεκριμένο ζευγάρι sneakers, το οποίο χρησιμοποιούν τακτικά για τις εμφανίσεις που δημιουργούν.

Τα παπούτσια στα οποία αναφερόμαστε είναι κομψά, πολύ στυλάτα και συνδυάζονται πολύ εύκολα με κάθε τύπου εμφάνιση, είτε θες να τα φορέσεις στη βόλτα σου το πρωί είτε, όταν με το καλό λήξει το lockdown, για τη βραδινή σου έξοδο. Άνετα, cool, ό,τι ακριβώς ψάχνεις από μία σου εμφάνιση.

Για να τα δεις, μπες στην παρακάτω gallery.

Δες επίσης: 4 εύκολοι και cool τρόποι για να φορέσεις φέτος τα αγαπημένα σου crop tops

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved