Dua Lipa: Έκοψε αφέλειες τα μαλλιά της;

Πραγματικά, δεν μπορούμε να καταλάβουμε… αλλά θα θέλαμε πολύ!

Πριν μερικές ημέρες η Dua Lipa άφησε τους θαυμαστές της άφωνους με την εμφάνισή της στα Grammy Awards 2021. Το ροζ σύνολό της ήταν κάτι παραπάνω από εκθαμβωτικό, το ροζ μακιγιάζ της τράβηξε όλα τα βλέμματα και η σκηνική της παρουσία ήταν δίχως προηγούμενο.

Γενικότερα, η τραγουδίστρια -όσο περνά ο καιρός- φαίνεται να εξελίσσεται, να αγαπά όλο και πιο πολύ αυτό που κάνει και να είναι πανέτοιμη κάθε φορά να μας χαρίσει ένα υπερθέαμα. Δεν θέλουμε, όμως, εμείς να μείνουμε σε αυτό τώρα. Θέλουμε να σχολιάσουμε μια «αλλαγή» στα μαλλιά της, που παρατηρήσαμε.

Όπως θα είδες και θα δεις και στην gallery, η Dua εμφανίστηκε με χωρίστρα στη μέση στα Grammys 2021. Τα χτενίσματά της ήταν πραγματικά εντυπωσιακά. Όμως, μόλις λίγες μέρες πριν τα Grammys είδαμε στο Instagram της δύο φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε με… αφέλειες. Με φανταστικές αφέλειες. Να το τονίσουμε αυτό.

Και τώρα προκύπτει το ερώτημα: είναι πραγματικές αφέλειες αυτές ή είναι clips που πρόσθεσε στα μαλλιά της; Δεν μπορούμε να καταλάβουμε, αλλά ειλικρινά θα θέλαμε αυτό να είναι το νέο κούρεμα τής Dua Lipa. Γιατί; Διότι οι αφέλειες φέτος είναι ανάμεσα στα hot κουρέματα της σεζόν, αλλά και γιατί της ταιριάζουν μοναδικά. Θα το διαπιστώσεις κι εσύ μόλις τη δεις στην παρακάτω gallery. Όσο κάνεις scroll απόλαυσε την εμφάνισή της on stage στα Grammys 2021.



Διάβασε ακόμα: Grammys 2021: Η λεπτομέρεια στο look της Billie Eilish που σίγουρα δεν παρατήρησες

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved