Grammys 2021: Η λεπτομέρεια στο look της Billie Eilish που σίγουρα δεν παρατήρησες

Η τραγουδίστρια μάς εξέπληξε για ακόμη μια φορά με τα νύχια της.

Η 63η απονομή των Grammy Awards 2021 πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας σε μια «κλειστή» τελετή, έτσι όπως ακριβώς γίνονται το τελευταίο διάστημα όλα τα άλλοτε φαντασμαγορικά γεγονότα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Σε αυτήν τη μεγάλη διοργάνωση της μουσικής βιομηχανίας, λοιπόν, δεν γινόταν να μην ξεχωρίσουμε κάποια πρόσωπα για τις εμφανίσεις τους και τις λεπτομέρειες σε μαλλιά, μακιγιάζ και νύχια. Μία star, λοιπόν, που τράβηξε τα βλέμματα κυρίως για το μανικιούρ της ήταν η… Billie Eilish.

Η νεαρή τραγουδίστρια έκανε ένα nail art, το οποίο ήταν απόλυτα ταιριαστό με το Gucci σύνολό της, το καπέλο και τη μάσκα της. Η Billie, λοιπόν, έκανε ένα matchy matchy μανικιούρ με το outfit της και εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων εντυπωσιάζοντας όλους τους παρευρισκόμενους και τους θαυμαστές της.

Τα νύχια της ήταν βαμμένα στις αποχρώσεις του ροζ, του γκρι και του μαύρου- όπως ακριβώς και τα ρούχα της, δηλαδή- και είχαν τεράστιο μήκος, γεγονός που τράβηξε όλα τα βλέμματα. Μπορείς να δεις το nail art της Billie Eilish αναλυτικά στην παρακάτω gallery! Είναι ανατρεπτικό, όπως και η ίδια. Συμφωνείς;

Διάβασε ακόμα: Μετά την καραντίνα θα κάνουμε όλες το μανικιούρ της Demi Lovato

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved