10 nail art σε παστέλ αποχρώσεις για να υιοθετήσεις τη μεγαλύτερη τάση της άνοιξης

Δεν υπάρχει πιο διαχρονικό trend στα νύχια!

Τα νύχια είναι ένα βασικό μέρος της συνολικής εικόνας κάθε κοριτσιού. Όλες θέλουμε να έχουμε περιποιημένα μαλλιά, όμορφο μακιγιάζ, αλλά και φροντισμένα νύχια. Συμφωνείς; Και μπορεί αυτήν την περίοδο- λόγω παρατεταμένου lockdown- να μην μπορούμε να επισκεφθούμε τη μανικιουρίστ μας, όμως κανένας δεν μας εμποδίζει να φτιάξουμε τα νύχια μας μόνες μας.

Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να κάνουμε ένα DIY μανικιούρ. Αν, λοιπόν, τις τελευταίες μέρες σκεφτόσουν να περιποιηθείς τα νύχια σου και να κάνεις ένα νέο nail art, αλλά δεν είχες ιδέα σε ποιες αποχρώσεις να κινηθείς, εμείς είμαστε εδώ. Αυτήν την εποχή θα επιλέξεις τα #pastelnails.

Οι παστέλ αποχρώσεις στα νύχια έχουν την τιμητική τους την άνοιξη και το ίδιο συμβαίνει και φέτος. Μα πραγματικά, το baby pink και το baby blue, το χρώμα της μέντας ή το απαλό κίτρινο είναι τόσο υπέροχες αποχρώσεις! Κολακεύουν και τις ανοιχτόχρωμες και τις πιο σταρένιες επιδερμίδες και σου επιτρέπουν, μάλιστα, να κάνεις και απόλυτα πετυχημένο color blocking.

Για να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι, λοιπόν, εμείς είμαστε εδώ. Κάναμε την έρευνά μας στο Instagram και βρήκαμε δέκα φανταστικά nail art σε παστέλ αποχρώσεις. Τα συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery και σε προκαλούμε να τα δοκιμάσεις. Μερικά είναι πολύ εύκολα και σίγουρα θα τα πετύχεις. Κάποια άλλα έχουν μικρές τεχνικές δυσκολίες, αλλά αν επιμείνεις, μπορείς να τα καταφέρεις. Ανακάλυψέ τα, λοιπόν!

Cover photo: @chelslounails.x

Διάβασε ακόμα: Η Sarah Hyland άλλαξε χρώμα μαλλιών και δύσκολα θα την αναγνωρίσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved