Η Sarah Hyland άλλαξε χρώμα μαλλιών και δύσκολα θα την αναγνωρίσεις

Άλλος άνθρωπος η πρωταγωνίστρια του “Modern Family”.

Την αγαπήσαμε πολύ μέσα από την οικογενειακή κωμωδία “Modern Family” και, μάλιστα, λατρέψαμε τα υπέροχα μαλλιά της. Η Sarah Hyland ξεχώρισε για τα πολύ μακριά, σκούρα καστανά μαλλιά της και για το γεγονός ότι δεν δίσταζε να «παίζει» με τα χτενίσματά της.

Άλλοτε έβλεπες την ηθοποιό με ολόισια μαλλιά, άλλοτε με σφιχτές αλογοουρές και άλλες φορές με πολύ σγουρά μαλλιά. Πάντα, βέβαια, σε αυτό το πλούσιο καστανό χρώμα. Να που τώρα, όμως, η star αποφάσισε να αλλάξει χρώμα μαλλιών και κυριολεκτικά έγινε… άλλος άνθρωπος.

Η Sarah έκανε δραστική αλλαγή στα μαλλιά της και τα έβαψε κόκκινα. Ναι κι όμως! Αυτό το πανέμορφο κορίτσι είναι πλέον μια φλογερή κοκκινομάλλα. Η αλήθεια είναι πως η ηθοποιός σκεφτόταν εδώ και καιρό να κάνει την αλλαγή. Σύμφωνα με την κομμώτριά της, Nikki Lee, η οποία μίλησε στο www.refinery29.com , η Hyland φλέρταρε πολύ τελευταία με τα κόκκινα μαλλιά. Και να που τα έκανε πράξη!

Για να δεις το ολοκαίνουριο χρώμα μαλλιών της Sarah Hyland αρκεί να κάνεις ένα scroll στην παρακάτω gallery. Πραγματικά, δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου. Ομολογούμε, πάντως, πως αυτό το νέο hair look τής ταιριάζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα μυστικά της Dua Lipa για απαλά και λαμπερά μαλλιά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved