Θα γιορτάσεις το Halloween; 5 μακιγιάζ της Lucy Boynton για να αντιγράψεις

Θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

Οι έφηβοι της εποχής μου (μόλις έκλεισα τα 26 για τα πρακτικά) δεν είχαν ιδέα από Halloween. Δεν ξέραμε τι σημαίνει, αν είναι παιχνίδι, φαγητό ή κάποιος super ήρωας. Για εμάς, πριν δέκα χρόνια, υπήρχαν μόνο οι Απόκριες και that was it. Αλλά ας αφήσουμε το τότε και ας πάμε στο σήμερα.

Εδώ και λίγα χρόνια το Halloween έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας με τα πάρτι και το «φάρσα ή κέρασμα», όσον αφορά τα γλυκά και τις μεταμφιέσεις, να κατακλύζει την καθημερινότητά μας κάθε Οκτώβριο. Αυτό θα συμβεί και φέτος με λίγο διαφορετικές συνθήκες λόγω κορονοϊού.

Εντάξει, δε θα γίνουν μεγάλα πάρτι για το Halloween, μπορείς όμως να μαζευτείς σε κάποιο σπίτι με δύο-τρεις κολλητές σου φίλες και να γιορτάσετε μαζί φορώντας τα ιδιαίτερα κοστούμια σας και κάνοντας super duper μακιγιάζ. Και ακριβώς εδώ θα σταθούμε σε αυτό το θέμα: στο Halloween make up.

Ψάχνοντας στο Instagram να βρούμε για σένα ιδιαίτερα και εντυπωσιακά make up looks για αυτήν τη γιορτή, ανακαλύψαμε τις εμφανίσεις της Lucy Boynton, οι οποίες σίγουρα θα σε εμπνεύσουν. Η 26χρονη ηθοποιός δοκιμάζει ιδιαίτερα eye looks, φορά σκουρόχρωμα κραγιόν (τόσο dark όσο χρειάζεται να είναι στο Halloween) και γενικά δε φοβάται να τολμήσει.

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, θα δεις τα πιο ωραία beauty looks της, τα οποία άνετα μπορείς να κάνεις σε μια Halloween έξοδό σου, ενώ στο παρακάτω βίντεο θα παρακολουθήσεις και ανάλογο tutorial, ώστε να είσαι πλήρως προετοιμασμένη και να κάνεις τις καλύτερες εμφανίσεις. Enjoy!



Διάβασε ακόμα: Η Ariana Grande έκανε το πιο trendy μανικιούρ και πρέπει να το δοκιμάσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved