3 αποτελεσματικά tips για να κρατήσουν οι μπούκλες όλη μέρα

Όλα όσα πρέπει να κάνεις για να μην χαλάσει το χτένισμά σου.

Τα χτενίσματα είναι ένας τρόπος για να αλλάζουμε καθημερινά το look μας και να μην βαριόμαστε ποτέ. Μην ξεχνάς πως ένα ωραίο hairstyle μπορεί να δώσει στυλ και να απογειώσει ακόμη και το πιο βαρετό, αδιάφορο ντύσιμο. Οι μπούκλες είναι ένα από τα αγαπημένα μας αφού γίνεται εύκολα και ταιριάζει εξίσου καλά σε όλες.

Εάν έχεις κι εσύ ίσια, μεταξένια και απαλά μαλλιά, τότε ξέρεις καλά πως οι μπούκλες σου δεν πρόκειται να κρατήσουν περισσότερο από 1 ώρα. Η αλήθεια είναι πως οι καιρικές συνθήκες του χειμώνα και η υγρασία δεν βοηθούν πολύ ώστε να κρατηθεί αναλλοίωτο το χτένισμά μας.

Ανεξάρτητα από το πόσο σπρέι μαλλιών βάζεις ή πόσο ζεστή είναι η μπουκλιέρα σου, μετά από ώρα καταλήγεις να δείχνεις αχτένιστη μέχρι και απεριποίητη. Ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση δίνοντάς σου όλα τα χρήσιμα tips.

1) Mην κάνεις ποτέ μπούκλες φρεσκολουσμένη

mpoukles1

Τα μαλλιά μετά το λούσιμο έχουν την τάση να γλιστράνε με αποτέλεσμα οι μπούκλες να μην έχουν καμία διάρκεια. Δοκίμασε την δεύτερη ή την τρίτη ημέρα μετά το μπάνιο και θα δεις πόσο μεγάλη θα είναι η διαφορά.

2) Προτίμησε μια μπουκλιέρα με λεπτή λαβή

mpoukles2

Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να χρησιμοποιήσεις το σωστό μέγεθος για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα στα μαλλιά σου. Μια λεπτή μπουκλιέρα θα σου δώσει πιο στημένες μπούκλες, οι οποίες χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο για να χαλαρώσουν και να πέσουν.

3) Άφησε τις μπούκλες να κρυώσουν

mpoukles3

Εάν οι μπούκλες σου πέφτουν πολύ γρήγορα, τότε ένας πολύ καλός τρόπος για να αποφευχθεί αυτό είναι να τις αφήσεις να κρυώσουν σωστά. Κάθε φορά που δουλεύεις μια τούφα, αφαίρεσε τη μπουκλιέρα και κράτησέ την μετα δάκτυλά σου για λίγα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια ψέκασε μια γενναία ποσότητα από λακ.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved