Η Emily του Pretty Little Liars μας δείχνει τη ρουτίνα ομορφιάς της

Η Shay Mitchell μας κάνει μαθήματα μακιγιάζ.

Η Shay Mitchell, την οποία εμείς ξέρουμε ως Emily Fields, παραμένει μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της γενιάς της. Ο ρόλος της στη σειρά Pretty Little Liars την έκανε γνωστή παγκοσμίως ενώ της χάρισε βραβείο στα Teen Choice Awards και φυσικά μερικά εκατομμύρια followers στο Instagram.

Πριν λίγες ημέρες, η Shay αποφάσισε να μοιραστεί με τους φανς ένα ακόμη βίντεό της στο IGTV για να δείξει πως βάφεται στην καθημερινότητά της όταν δεν έχει φωτογράφηση ή κάποιο γύρισμα. Το μακιγιάζ της είναι απλό αλλά ταυτόχρονα λαμπερό και ενισχύει όλα τα φυσικά, πανέμορφα χαρακτηριστικά της. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα γρήγορο οπότε αυτομάτως ιδανικό για τα πρωινά που δεν έχουμε τόσο πολύ χρόνο για makeup.

Η διαδικασία ξεκινά με αντηλιακό, κρέμα ματιών ενώ βλέπουμε τη Mitchell να χρησιμοποιεί και απολεπιστικό για τα χείλη. Μετά εφαρμόζει το αγαπημένο της concealer κάτω από τα μάτια και το πηγούνι. Σειρά έχει η πούδρα με την οποία έδωσε χρώμα και έκανε ένα γρήγορο contouring για να ολοκληρώσει το makeup με το βάψιμο των φρυδιών.

https://www.instagram.com/p/CAMshR2FMUQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το βίντεο ξεπέρασε τα 30.000 likes ενώ όλοι σχολίασαν πόσο γλυκιά και φυσική δείχνει η αγαπημένη μας ηθοποιός που τελευταία ασχολείται ενεργά με την ομορφιά, δίνοντάς μας μερικά #beautygoals.

https://www.instagram.com/tv/CF2k0cZl-mZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved