Η Λάουρα Νάργες φόρεσε το πιο cool summer style που είδαμε

Η παρουσιάστρια εντυπωσιάζει με τη φωτογραφία της.

Καλοκαιράκι είναι ακόμα, παρά το ότι ο Αύγουστος τελειώνει και ήδη έχουμε μπει στη διαδικασία να σκεφτόμαστε τι θα γίνει με το που έρθει ο Σεπτέμβριος. Τα μπάνια μας ποτέ δε θα τα αλλάξουμε με τίποτα στην καρδιά μας, αλλά το καλό είναι ότι κάποια ρούχα μπορούμε να τα κρατήσουμε για κάποιους μήνες. Η θερμοκρασία ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να πέσει πολύ άμεσα και το πιο πιθανό είναι ότι η γκαρνταρόμπα μας δε θα αλλάξει μέχρι και τον επόμενο μήνα.

Οι αγαπημένες celebrities, πάντως, παραμένουν στο summer mood και ανεβάζουν φωτογραφίες στα προφίλ του στο Instagram, με τις οποίες δίνουν έμπνευση στις followers τους για τις μελλοντικές τους εμφανίσεις.




Η Λάουρα Νάργες είναι ένα από αυτά τα κορίτσια και σίγουρα έχει δώσει πολλές λύσεις για το shopping της επόμενης ημέρας. Την έχουμε δει με μεγάλη ποικιλία μαγιό, με υπέροχα σορτσάκια, με σούπερ tops και, τώρα, ήρθε η ώρα να μας εντυπωσιάσει με άλλο ένα look.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ανέβασε χτες μία φωτογραφία με το πιο cool one-piece, με ένα εξαιρετικό floral pattern σε mini γραμμή.

Δες το στη συνέχεια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved