3 beauty hacks που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις εδώ και τώρα

Για να αποφύγεις τυχόν δυσάρεστες συνέπειες.

Η αλήθεια είναι πως πλέον υπάρχει ένα beauty hack σχεδόν για τα πάντα. Την ώρα που μερικά κόλπα μπορούν πράγματι να μας βοηθήσουν να εξοικονομήσουμε χρόνο και κόπο, αρκετά από αυτά κάνουν στην πραγματικότητα κακό.

Αυτό ισχύει κυρίως σε tricks που σχετίζονται με την περιποίηση της επιδερμίδας. Εμείς είμαστε εδώ για να σε προστατέψουμε από το να βλάψεις το δέρμα σου. Βρήκαμε και συγκεντρώσαμε 5 hacks που δεν πρέπει ποτέ, επαναλαμβάνουμε, ΠΟΤΕ να δοκιμάσεις στο σπίτι.

1) Σπας τα σπυράκια σου

Προσπαθώντας να σπάσεις τα σπυράκια σου μπορεί να προκαλέσεις ερεθισμό και ουλές. Υπάρχει ένα δημοφιλές hack που δείχνει την αφαίρεση των μαύρων πόρων με βαζελίνη. Περιττό να σου πούμε ότι κάτι τέτοιο θα φράξει τους πόρους σου ακόμη περισσότερο και θα επιδεινώσει την κατάσταση. Ο μόνος τρόπος για να απαλλαγείς από τα επίμονα σπυράκια είναι με έναν επαγγελματικό καθαρισμό σε αισθητικό.

2) Χρησιμοποιείς λεμόνι σαν καθαριστικό

Ο χυμός λεμονιού είναι ένα δημοφιλές συστατικό που χρησιμοποιείται σε διάφορες σπιτικές συνταγές ομορφιάς που φτιάχνουμε στο σπίτι. Αυτό που ίσως να μην γνωρίζεις είναι πως δεν πρέπει ποτέ να εφαρμοστεί απευθείας στο δέρμα. Η λανθασμένη χρήση του μπορεί να προκαλέσει ερυθρότητα, ξεφλούδισμα και έντονο κάψιμο.

3) Βάζεις κανέλα στα χείλη σου ως lip plumper

Το διαδίκτυο είναι γεμάτο με tricks που ισχυρίζονται ότι θα κάνουν τα χείλη σου να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο γεμάτα. Ένα από αυτά είναι η ανάμειξη κανέλας με μέλι και η εφαρμογή του μείγματος στα χείλη. Το δέρμα στην περιοχή των χειλιών είναι εξαιρετικά λεπτό και ένα ερεθιστικό όπως η κανέλα μπορεί να κάνει ζημιά. Πολλοί άνθρωποι είναι γνωστό ότι είναι αλλεργικοί στην κανέλα οπότε αυτή η μέθοδος δεν αξίζει το ρίσκο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved