Εκπτώσεις: Όλα όσα πρέπει να προσέξεις για να μην φας όλο το χαρτζιλίκι

Για να κάνεις τις αγορές σου με επιτυχία.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει μια από τις πιο αγαπημένες περιόδους των κοριτσιών: οι θερινές εκπτώσεις. Μπορεί ήδη σε αρκετά καταστήματα να υπάρχουν διάφορες προσφορές όμως από τις 13 Ιουλίου ως τις 31 Αυγούστου έχεις την ευκαιρία να ψωνίσεις ακόμη πιο οικονομικά.

Επειδή όπως γνωρίζεις το διάστημα των εκπτώσεων γίνεται ένας χαμός στα μαγαζιά, αρκετές φορές μέσα στη βιασύνη και τον πανικό κάνεις κάποια σοβαρά λάθη που μετανιώνεις αργότερα. Πες αλήθεια! Πόσες φορές αγόρασες κάτι και στη συνέχεια διαπίστωσες ότι σου είναι εντελώς άχρηστο ή πως δεν είναι καν στο νούμερό σου; Στοιχηματίζω αρκετές!

Εμείς είμαστε όπως πάντα εδώ για να σου κάνουμε λίγο πιο εύκολη την κατάσταση, δίνοντάς σου τα 4 απόλυτα tips για να κάνεις τις αγορές σου εν μέσω εκπτώσεων.

Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Πώς θα φροντίζεις σωστά την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι

1) Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις!

Προτίμησε να βγεις για ψώνια μια ημέρα που θα έχεις άνεση χρόνου. Είναι σημαντικό να έχεις αρκετή ώρα για να ψάξεις καλά, να δοκιμάσεις τα ρούχα που σου αρέσουν και να κάνεις τις τελικές σου επιλογές χωρίς βιασύνη και άγχος. Μια πολύ καλή ιδέα είναι να φτιάξεις μια λίστα με αυτά που χρειάζεσαι ώστε να μην παρασυρθείς σε περιττές αγορές.

2) Ψώνισε έξυπνα

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράσεις κάτι που ήδη έχεις μόνο και μόνο επειδή είναι σε τιμή ευκαιρίας. Ψάξε για οικονομικά κομμάτια που θα μπορείς να φοράς με τα πάντα όπως σορτσάκια, τοπάκια ή t-shirt για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου.

3) Επένδυσε στα πιο βασικά

Το καλοκαίρι χρειάζεσαι μαγίο, σαγιονάρες και σορτσάκια. Φρόντισε να επενδύσεις σε αυτά που θα φοράς καθημερινά ή σε αυτά που όντως χρειάζεσαι και απόφυγε άσκοπες αγορές που θα βλάψουν το πορτοφόλι σου.

4) Κάνε έρευνα αγοράς

Πριν κάνεις τις τελικές αγορές σου κοίταξε και σε άλλα καταστήματα για να συγκρίνεις τιμές και προϊόντα. Δεν είναι λίγες οι φορές που βρίσκουμε κάτι πολύ παρόμοιο σε αρκετά καλύτερη τιμή.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved