Ξέχνα τον κότσο! Αυτά είναι τα ωραιότερα πιασίματα μαλλιών για τις μέρες του διαβάσματος

Το καλύτερο είναι πως γίνονται εύκολα και γρήγορα.

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις του 2020 ξεκινούν σε λιγότερο από 10 ημέρες και όπως είναι απολύτως λογικό βρίσκεσαι σε πυρετώδης προετοιμασία για την κρίσιμη και καθοριστική αυτή περίοδο της ζωής σου. Κάπως έτσι οι επόμενες μέρες σε βρίσκουν στο σπίτι, με πολύωρο διάβασμα και επαναλήψεις μέχρι το πρωινό της 15ης Ιουνίου.

Το θερμόμετρο κάθε μέρα που περνά δείχνει ολοένα και μεγαλύτερη θερμοκρασία αφού το φετινό καλοκαίρι προμηνύεται καυτό. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να προσπαθείς να διαβάσεις και ταυτόχρονα να έχεις 127443 ανεπιθύμητα τσουλούφια που πέφτουν στο πρόσωπό σου, αποσπώντας σου την προσοχή.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς γρήγορα και εύκολα να κάνεις μερικά πιασίματα μαλλιών εκτός από τον κλασικό, βαρετό πλέον κότσο. Υπάρχουν πολλά, διαφορετικά updo's τα οποία μπορείς άνετα να κρατήσεις για το υπόλοιπο της ημέρας ώστε να είσαι στιλάτη και περιποιημένη σε περίπτωση που βγεις έξω.

Εμείς για να στο κάνουμε ακόμη πιο εύκολο, βρήκαμε τα κορυφαία video tutorials με χτενίσματα, ιδανικά για τις μέρες του διαβάσματος. Επιπλέον στην gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε φωτογραφίες με διάφορα updo's για να εμπνευστείς και να πάρεις ιδέες.





© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved