Η Kylie Jenner απέκτησε νέο look στα μαλλιά εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 90

Είναι άλλωστε γνωστό πως αγαπά τις αλλαγές στην εμφάνισή της.

Η Kylie Jenner εξακολουθεί να μένει σπίτι τηρώντας την κοινωνική αποστασιοποίηση όπως πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Η νεαρή celebrity είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και φροντίζει να μας ενημερώνει τακτικά για το πώς περνά τις ημέρες της, τις δραστηριότητες που κάνει με τη κόρη της Stormi-Webster, ενώ μας δείχνει όλες τις αλλαγές που πραγματοποιεί στην εμφάνισή της.

Η μικρότερη αδερφή των Kardashians δήλωσε τον Απρίλιο εν μέσω καραντίνας πως αποφασίζει να αποχωριστεί προσωρινά τα extensions και να κυκλοφορεί με τα φυσικά της μαλλιά. Τελικά όπως όλα δείχνουν η 23χρονη δεν άντεξε για πολύ και αποφάσισε να επανέλθει στην παλιά εικόνα της η οποία περιλαμβάνει μακριά μαλλιά.

https://www.instagram.com/p/CAdyftHHDrU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CAeUxeLnFMO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν λίγες μέρες η Kylie πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές σέξι φωτογραφίες της ντυμένη στα λευκά. Εμείς διακρίναμε πως το κοντό κούρεμά της αντικαταστάθηκε από μακριά, ξανθά μαλλιά που φτάνουν μέχρι τους γοφούς της και ομολογούμε πως της ταιριάζουν πολύ.

https://www.instagram.com/p/CAim-cLHC-2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το χτένισμά της που αποτελούταν από μια σφιχτή αλογοουρά με δύο χοντρά τσουλούφια στο μπροστινό μέρος, έχει ξεκάθαρα 90's επιρροές και την κολακεύει ιδιαίτερα. Σε άλλα νέα, η ιδιοκτήτρια των Kylie Cosmetics, κάνει καθημερινά meetings με συνεργάτες της μέσω Ζοοm και τις υπόλοιπες ώρες χαλαρώνει ή υιοθετεί νέα ντυσίματα τα οποία στη συνέχεια ποστάρει στο Instagram.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved