Το κίτρινο είναι το απόλυτο χρώμα για το φετινό καλοκαίρι και στις σκιές ματιών

Δες πως θα εντάξεις το κίτρινο στο μακιγιάζ σου για τις πιο μοντέρνες εμφανίσεις.

Έχουμε ήδη ξεκινήσει να μετράμε αντίστροφα για την επίσημη έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών. Φοράμε ανάλαφρα ρούχα, ανοιχτά παπούτσια ενώ για το μακιγιάζ μας θέλουμε φρέσκες και φωτεινές προτάσεις. Ποιο είναι το πρώτο χρώμα που έρχεται στο μυαλό σου όταν κάποιος σου λέει να πεις μια καλοκαιρινή απόχρωση; Μα φυσικά το κίτρινο!

Αυτό το υπέροχο, ζωντανό χρώμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απογειώσεις ακόμη και την πιο απλή εμφάνιση και να δώσεις μια σοβαρή αναβάθμιση στο στιλ σου.

Αν νομίζεις ότι το κίτρινο είναι πολύ έντονο χρώμα για να το χρησιμοποιείς σε τακτική βάση, είμαστε εδώ για να σου αποδείξουμε ότι κάνεις λάθος. Βρήκαμε 4 τρόπους για να συμπεριλάβεις το κίτρινο στη καλοκαιρινή ρουτίνα ομορφιάς σου χωρίς το αποτέλεσμα να είναι κιτς.

1) Χρησιμοποίησέ το σαν σκιά ματιών

https://www.instagram.com/p/CADP_etgaMM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Άπλωσε μια κίτρινη σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και πρόσθεσε γενναιόδωρη ποσότητα από την αγαπημένη σου μάσκαρα ώστε να τονίσεις τα μάτια και να τα κάνεις να φαίνονται μεγαλύτερα. Κράτησε το υπόλοιπο μακιγιάζ σου απλό για να μην δείξει υπερβολικό το αποτέλεσμα.

2) Σαν eyeliner

https://www.instagram.com/p/CAfiW3aDt7T/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

3) Στην εσωτερική γωνία του ματιού


https://www.instagram.com/p/CAh-fBgBpxe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

4) Στα νύχια σου

https://www.instagram.com/p/CAiUE04BV7K/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το κίτρινο στο μακιγιάζ σου, κανένα πρόβλημα! Μπορείς να βρεις το βερνίκι νυχιών της αρεσκείας σου σε μια απόχρωση του κίτρινου για να κάνεις το απόλυτο καλοκαιρινό μανικιούρ.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved