Πώς θα κάνεις εύκολα τα ωραιότερα κυματιστά μαλλιά

Όλα τα βήματα για να κάνεις το πιο καλοκαιρινό χτένισμα.

Εμείς τα κορίτσια είναι γνωστό πως θέλουμε να αλλάζουμε συνέχεια την εικόνα μας. Ένα από τα κυριότερα σημεία της εμφάνισής μας είναι αδιαμφισβήτητα τα μαλλιά μας, τα οποία όταν είναι υγιή και πλούσια προσδίδουν ομορφιά και χάρη.

Δεν υπάρχει ωραιότερο χτένισμα για αυτή την περίοδο από τα ανάλαφρα, κυματιστά μαλλιά αφού ταιριάζουν εξίσου σε όλους τους τύπους και τα χρώματα μαλλιών. Μπορείς να το υιοθετήσεις πολύ γρήγορα, εύκολα και να είσαι περιποιημένη από το πρωί ως το βράδυ. Aν μέχρι σήμερα δεν ήξερες πώς να το πετύχεις, εμείς θα σου τα αποκαλύψουμε όλα. Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις βήμα- βήμα την διαδικασία για τα καλύτερα beachy wave μαλλιά.

Βήμα 1ο: Είναι πολύ δύσκολο να χτενίσεις καλά τα ξηρά και φθαρμένα μαλλιά, επομένως, φρόντισε να είναι απαλά εφαρμόζοντας μάσκα και ενυδατικά λάδια τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Ιδανικά το προηγούμενο βράδυ από το χτένισμα, εφάρμοσε μάσκα και άφησέ την μέχρι το πρωί όπου θα ξεπλύνεις καλά. Η διαφορά θα είναι αισθητή και θα τα δεις πολύ πιο μαλακά και λαμπερά.

Βήμα 2ο: Το κλειδί για όμορφα, beachy κυματιστά μαλλιά είναι η υφή. Εφάρμοσε μια γενναία ποσότητα μους (αφρό) μαλλιών σε βρεγμένες άκρες. Αυτό το ελαφρύ προϊόν στυλ δεν βαραίνει τα μαλλιά σου ενώ προσθέτει κίνηση και σώμα στην τρίχα.

Βήμα 3ο: Πιάσε τα βρεγμένα μαλλιά σου σε μια αλογοουρά και άρχισε να στρίβεις τις άκρες μέχρι το τελείωμα. Σταθεροποίησε με ένα λαστιχάκι ή τσιμπιδάκι.

Βήμα 4ο: Άφησε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά ή κοιμήσου έτσι μέχρι το επόμενο πρωί. Απέφυγε το πιστολάκι αφού δεν υπάρχει κανένας λόγος για περιττή ταλαιπωρία της τρίχας.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved