Μάθε πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κραγιόν σου και σαν σκιά ματιών(video)

Δες πώς θα αξιοποιήσεις το υγρό κραγιόν σου για να κάνεις το ωραιότερο μακιγιάζ ματιών.

Ένα ωραίο, φωτεινό κραγιόν είναι ικανό να αλλάξει τη διάθεση της κοπέλας που το φοράει και να απογειώσει την εμφάνισή της. Τα τελευταία χρόνια η βιομηχανία της ομορφιάς δεν σταματά να μας εκπλήσσει αφού δημιουργεί προϊόντα που δεν είχαμε καν φανταστεί.

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις οι αγαπημένες μας bloggers και οι επαγγελματίες μακιγιέρ δεν σταματούν ποτέ να πειραματίζονται. Εδώ και αρκετό καιρό έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν το κραγιόν για πολλούς, διαφορετικούς σκοπούς. Πλέον μπορείς με ένα μόνο προϊόν να σχηματίσεις το περίγραμμα των χειλιών και ταυτόχρονα να έχεις ένα ρουζ ή μια ολοκαίνουργια σκιά για τα μάτια σου. Σήμερα θα σου αποδείξουμε πώς με ένα κραγιόν μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα αλλά για την ώρα να δημιουργήσεις το ωραιότερο μακιγιάζ ματιών.

Πώς θα το κάνεις:

Βήμα 01: Βρες μια απόχρωση υγρού κραγιόν που σου αρέσει. Στην αγορά υπάρχει τεράστια ποικιλία για να διαλέξεις οπότε δεν θα δυσκολευτείς. Προτίμησε ένα ιριδίζον κραγιόν που να μην είναι εντελώς ματ γιατί θα σε δυσκολέψει στην εφαρμογή.

sugarcoatedkissnyx

CANDY SLICK GLOWY LIP COLOR - NYX (απόχρωση Sugarcoated Kiss)

Βήμα 02: Ξεκίνησε εφαρμόζοντας πρώτα ένα primer ματιών στα βλέφαρά σου. Αυτό θα βοηθήσει να παραμείνει σταθερό το μακιγιάζ σου και θα διώξει τη λιπαρότητα.

Βήμα 03: Πλύνε καλά τα χέρια σου και πάρε μια μικρή ποσότητα από το κραγιόν στο δάκτυλό σου. Εφάρμοσέ την στο βλέφαρο και άπλωσέ την καλά με τη βοήθεια ενός πινέλου.

Βήμα 04: εάν θες ένα πιο τολμηρό look, εφάρμοσε λίγο παραπάνω προϊόν στα μάτια σου. Φόρεσε το ίδιο κραγιόν στα χείλη και ετοιμάσου να πραγματοποιήσεις την πιο μοντέρνα εμφάνιση.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved