Selena Gomez: Δε φαντάζεσαι από ποια αγαπημένη σου σειρά εμπνεύστηκε τα νέα της μαλλιά

Η Selena εντυπωσιάζει ξανά με την εμφάνισή της.

Είναι μία πολύ ευχάριστη αλλαγή που βλέπουμε πια σε μόνιμη βάση τη Selena Gomez να είναι καλά σε τέτοιον βαθμό που να μην μπορεί να το κρύψει. Κυκλοφόρησε τα νέα της τραγούδια κι έκλεισε επιτέλους το θέμα με τον Justin Bieber, έκανε εμφανίσεις πάνω σε μεγάλα stage για να τα προωθήσει, πηγαίνει καλεσμένη σε εκπομπές… Έχει επανέλθει.

Πέρα από το επαγγελματικό κομμάτι, ωστόσο, φαίνεται πραγματικά να λάμπει. Όποτε βλέπουμε κάποιο σχετικό update, μένουμε άναυδες με το πόσο γοητευτική μπορεί πια να γίνει.

Κι η αλήθεια είναι ότι, αν και μικρές, τις αλλαγές τις τιμάει, ειδικά όσον αφορά στο κομμάτι των μαλλιών της, για τη λάμψη των οποίων γνωρίζουμε και το μυστικό.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο The Kelly Clarkson Show κι εμφανίστηκε με ένα νέο hairstyling και μόλις το είδαμε καταλάβαμε ότι το εμπνεύστηκε από την αγαπημένη της -και την αγαπημένη μας- σειρά.




Η Sel που είναι φανατική των FRIENDS αποφάσισε να αντιγράψει τα κλασικό haircut της Rachel, που, μάλιστα, ονομάζεται ακριβώς έτσι -The Rachel- λόγω του πόσο χαρακτηριστικό είναι.

Εμείς, πάντως, λατρέψαμε αυτά τα γλυκά και retro vibes του που κολάκευαν απίστευτα το πρόσωπό της.

Διάβασε επίσης: Πώς θα κάνεις κι εσύ τα νύχια της Σίσσυς Χρηστίδου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved