Οι χρωματιστές βλεφαρίδες είναι το νέο trend που πρέπει να δοκιμάσεις

Πόσο μάλλον τώρα που έχουμε απόκριες, δε γίνεται να πείς όχι στο πιο cool trend που κυκλοφορεί.

Οι απόκριες είναι εδώ και αυτό είναι γεγονός. Είναι η ώρα λοιπόν να πειραματιστείς και να κάνεις τα πιο πρωτότυπα, cool μακιγιάζ και να μη σε νοιάζει πόσο extreme θα δείχνουν αφού θα μπορείς να κυκλοφορείς άνετα έξω με αυτά.

Η νέα τάση δεν είναι άλλη από τις χρωματιστές, ψεύτικες βλεφαρίδες. Ήδη είδαμε το trend στα πιο γνωστά μοντέλα, στο Instagram, στις αγαπημένες μας influencers και μακιγιέρ. H μόδα θέλει τις βλεφαρίδες σε έντονα χρώματα όπως μπλέ, κόκκινο, μώβ, πορτοκαλί ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα σου αρέσει και πιστεύεις πως θα σου ταιριάζει.

Μην φοβηθείς να το δοκιμάσεις έστω και μια φορά και να κλέψεις τις εντυπώσεις. Είναι η τέλεια ιδέα για το αποκριάτικο πάρτι ή αν δεν θέλεις να ξοδέψεις χρήματα για μια στολή. Στην αγορά θα βρείς εντυπωσιακές, χρωματιστές βλεφαρίδες ή άλλες πολύ πρωτότυπες σε αρκετά καλή τιμή.

Ας δούμε μερικές προτάσεις με το συγκεκριμένο trend :

1) Ροζ βλεφαρίδες

pink

Ας το παραδεχτούμε! To ροζ προσθέτει ακριβώς τη σωστή ποσότητα ρόδινης λάμψης στο μακιγιάζ σου. Αυτή τη φορά δεν λέμε να φορέσεις ροζ στα μάγουλα ή τα χείλη σου. Αντ' αυτού, σου ζητάμε να φορέσεις ροζ βλεφαρίδες για να πας το παιχνίδι του μακιγιάζ σε άλλο level και να ξεχωρίσεις.

2) Κόκκινες βλεφαρίδες

red

Εδώ μιλάμε για ένα δυναμικό look. Το κόκκινο κραγιόν θα ολοκληρώσει την εμφάνισή σου που θα είναι φωτιά. Τολμάς να το δοκιμάσεις;

3) Πορτοκαλί βλεφαρίδες

orange

Ποιος θα το φανταζόταν ότι οι αποχρώσεις των πορτοκαλιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις βλεφαρίδες σου; Κι όμως αν δοκιμάσεις τις πορτοκαλί βλεφαρίδες σε συνδιασμό με ένα πορτοκαλο-κόκκινο κραγιόν θα έχεις ένα ιδιαίτερο μακιγιάζ που θα αναδείξει τα μάτια σου.

4) Μωβ βλεφαρίδες

purple

Το μωβ μας αρέσει πολύ και μπορείς να το επιλέξεις άνετα και μετά τις απόκριες για να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

Εσύ θα δοκιμάσεις το συγκεκριμένο trend και αν ναί ποιό χρώμα θα διαλέξεις;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved