5 πράγματα που σίγουρα δεν ξέρεις για τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ

Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς μας και μας λύνουν κυριολεκτικά τα χέρια.

Τα υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ αξίζουν ένα τεράστιο shoutout! Είναι ίσως το πιο υποτιμημένο προϊόν στο νεσεσέρ μας αλλά ταυτόχρονα τόσο απαραίτητο.

Θα εκπλαγείς αν μάθεις ότι τα μαντηλάκια καθαρισμού μπορούν να λειτουργήσουν ως σωτήρας σε αμέτρητες καταστάσεις. Ιδρώνεις ξαφνικά; Απλά σκούπισε με ένα μαντηλάκι. Θές να απαλλαγείς από τους ενοχλητικούς λεκέδες που αφήνει στο δέρμα η βαφή μαλλιών; Τα καθαριστικά μαντηλάκια είναι η λύση που έψαχνες.

Το καλύτερο είναι πως είναι ελαφριά, super οικονομικά και μπορείς να τα έχεις εύκολα κάθε στιγμή μαζί σου. Εάν δεν χρησιμοποιείς μαντηλάκια καθαρισμού ακόμα, εδώ είναι όλοι οι λόγοι που θα πρέπει να πάρεις στα χέρια σου αυτό το θαυματουργό προϊόν εδώ και τώρα!

wipes

1) Σε προφυλάσουν από σπυράκια και ακμή

Είτε τρέχεις έξω στον ήλιο ή ιδρώνεις στο γυμναστήριο, τα μαντηλάκια καθαρισμού μπορούν να σε σώσουν από δερματικά προβλήματα. Πώς γίνεται αυτό; Ο ιδρώτας μπορεί να οδηγήσει σε φραγμένους πόρους και τελικά, σε ακμή προσώπου και σώματος. Όταν ιδρώνεις σκούπισε με μαντηλάκια καθαρισμού το πρόσωπό σου, την πλάτη και τους ώμους αμέσως μετά την προπόνηση. Έτσι θα αποφύγεις πιθανά ξεσπάσματα του δέρματος.

2) Είναι εντελώς travel-friendly

Ποιο είναι το χειρότερο κομμάτι ενός ταξιδιού; Ξεκάθαρα το πακετάρισμα. Εκτός από το να σιγουρευτείς ότι κουβαλάς όλα τα προϊόντα μακιγιάζ που θα χρειαστείς στο ταξίδι σου, θέλεις και τα απαραίτητα προϊόντα για το ντεμακιγιάζ σου. Τα υγρά μαντηλάκια είναι η λύση καθώς με ένα μόνο προϊόν μπορείς να ξεβάψεις αποτελεσματικά ολόκληρο το πρόσωπο.

3) Καθαρίζουν αλλά δεν αντικαθιστούν τον καθαρισμό προσώπου

Ας το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή. Αν νομίζεις ότι μπορείς να καθαρίζεις καθημερινά το πρόσωπό σου αποκλειστικά και μόνο με υγρά μαντηλάκια, κάνεις λάθος. Τα μαντηλάκια μπορεί να απλώνουν τη βρωμιά στο πρόσωπό σου, οδηγώντας μελλοντικά σε φραγμένους πόρους. Καλό θα είναι να χρησιμοποιείς ένα γαλάκτωμα καθαρισμού και μια ενυδατική κρέμα μετά το ντεμακιγιάζ.

4) Μπορούν να σε σώσουν από τον ιδρώτα

Έχεις ραντεβού και από το άγχος σου ιδρώνεις αλλά δεν έχεις αποσμητικό μαζί σου. Πριν σκεφτείς να ακυρώσεις τα σχέδια της βραδιάς, σου έχουμε μια γρήγορη λύση. Ναι, το μάντεψες σωστά ... καθαριστικά μαντηλάκια. Σκούπισε τις μασχάλες σου με ένα υγρό μαντηλάκι για να απομακρύνεις τον ιδρώτα και να δώσεις ένα άρωμα φρεσκάδας.

5) Εξαφανίζουν τους λεκέδες από τη βαφή μαλλιών

Είσαι κι εσύ από τα κορίτσια που βάφουν τα μαλλιά του πολύ συχνά μόνες τους; Τότε θα έρχεσαι αντιμέτωπη με τους ανεπιθύμητους λεκέδες που αφήνει η βαφή μαλλιών. Αντί να τρίβεις τους λεκέδες με νερό μπορείς να τρίψεις με ένα υγρό μαντηλάκι για να καθαρίσεις οποιοδήποτε υπόλειμμα ή λεκέ.

Πηγή φωτογραφιών: instagram.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved