Εσύ ξέρεις πώς μπορείς να δείχνεις πιο όμορφη με… λίγη βρώμη;

Εκτός από το να την τρως, μπορείς να τη χρησιμοποιείς και για να ομορφαίνεις.

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει τάση στη διατροφή να χρησιμοποιούμε διαφόρων ειδών σπόρους, όπως ηλιόσπορος, κολοκυθόσπορος, λιναρόσπορος και βρώμη. Πολύσπορα ψωμιά, γιαούρτι με μέλι και διάφορους σπόρους και άλλα τέτοια food trends έχουν κατακλύσει την καθημερινότητά μας. Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά είναι πολύ θρεπτικά και υγιεινά και αν δεν τα έχεις εντάξει στη διατροφή σου, φρόντισε να το κάνεις γρήγορα.

Εδώ, όμως, θα σταθούμε στη βρώμη. Εκτός από ένα πολύ θρεπτικό συστατικό, η βρώμη είναι ιδανικό skincare υλικό για να ενυδατώνεις το πρόσωπό σου, να κάνεις απολέπιση και να κρατάς... κάπως μακριά σου την ακμή. Ναι, είναι αλήθεια ότι η βρώμη μπορεί να σου χαρίσει ένα υπέροχο δέρμα και να σε σώσει από πολλά κακά. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για να έχεις ένα λαμπερό και υγιές δέρμα χωρίς κόπο και κυρίως χωρίς να χαλάς το χαρτζιλίκι σου σε διάφορες μάσκες και scrub ομορφιάς.

Για να μάθεις πώς θα χρησιμοποιήσεις σωστά στην καθημερινότητά σου τη βρώμη, ώστε να δεις αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου, κάνε scroll στην παρακάτω gallery.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved