Insta - Beauty: Μέτρα δύο λεπτά και… υποδέξου ένα λαμπερό πρόσωπο!

Μόνο δύο λεπτά διαρκεί η insta «ιεροτελεστία» που θα φέρει στην επιφάνεια ένα ακόμη πιο υγιές πρόσωπο 

Σύμφωνα με μία γνωστή ρήση του Γάλλου συγγραφέα Ζαν Κοκτώ, «για να εκφράσει την ψυχή του, ο άνθρωπος δεν έχει παρά μόνο το πρόσωπό του». Υποθέτω πως δεν μπορείς παρά να συμφωνήσεις με τα λεγόμενά του, καθώς το πρόσωπό μας είναι το μέρος της εικόνας μας, το οποίο χωρίς να το θέλουμε, αποκαλύπτει πολλά από τα… μυστικά μας. Αρκεί να είναι λίγο παρατηρητικός ο άλλος, για να διαπιστώσει πόσο χρόνο αφιερώνεις καθημερινά στον εαυτό σου, αν υπάρχει κάτι που σε στρεσάρει, ακόμη και πώς κύλισε η ημέρα σου. Μία ματιά κατευθείαν στο πρόσωπο και βγαίνουν στη φόρα όλες οι καλές και κακές σου συνήθειες. Μήπως, λοιπόν, καλό θα ήταν να αρχίζεις να εστιάζεις λίγο παραπάνω στη φροντίδα του;

Ξέρω πως το 7ωρο, η μεσημεριανή μελέτη και οι εξωσχολικές υποχρεώσεις, όπως το φροντιστήριο και οι ξένες γλώσσες, δεν σου επιτρέπουν ίσως να δώσεις τη σημασία που θα ήθελες στην περιποίησή σου, ωστόσο πάντα υπάρχουν τρόποι να δώσεις ένα στιγμιαίο «boost» στην επιδερμίδα και την αυτοπεποίθησή σου! Για παράδειγμα, η νέα και… insta εμπειρία ομορφιάς που μας προσφέρουν οι τρεις μοναδικές insta-masque της Nuxe, είναι η beauty προσθήκη που τελικά χρειαζόμουν και σε συμβουλεύω να συμπεριλάβεις οπωσδήποτε στο ντουλάπι του μπάνιου ή το νεσεσέρ σου!

Αρκούν μόλις δύο λεπτά

Γνωρίζοντας πόσο απαιτητική έχει γίνει η καθημερινότητα και πόσο περιορισμένος είναι ο χρόνος για ένα σύγχρονο κορίτσι όπως εσύ, η αγαπημένη εταιρία Nuxe δημιούργησε τρεις διαφορετικές μάσκες προσώπου αποκλειστικά για εσένα! Με άλλα λόγια, δεν χρειάζεται πλέον να ξεκλέψεις χρόνο από την «to do» λίστα σου, αρκεί να αφήσεις τον εαυτό σου να απολαύσει δύο επιπλέον λεπτά χαλαρωτικού ντους! Κι όμως, δύο λεπτά διαρκεί μόνο η insta «ιεροτελεστία» που υπόσχεται να φέρει στην επιφάνεια ένα ακόμη πιο υγιές πρόσωπο για εσένα! Χρησιμοποιώντας ως βασικό συστατικό της το ροδόνερο, η Nuxe κυκλοφόρησε τρεις απίστευτους συνδυασμούς που ταιριάζουν σε κάθε τύπο δέρματος και μπορείς να διαβάσεις περισσότερες λεπτομέρειες για αυτούς παρακάτω!

nuxe2

Για να ακτινοβολείς… υγεία!

Θέλεις να κάνεις έναν βαθύ καθαρισμό στο πρόσωπό σου αλλά ο χρόνος και το… χαρτζιλίκι σου δεν συμφωνούν με την απόφασή σου; Μπορείς να γλιτώσεις την επίπονη επίσκεψη στο κέντρο αισθητικής, εφαρμόζοντας μία με δύο φορές την εβδομάδα σε στεγνή επιδερμίδα, τη «βελούδινη» μάσκα με λευκό άργιλο και ροδόνερο της Nuxe για βαθύ καθαρισμό και απαλότητα. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το φρουτώδες άρωμά της θα δώσει άλλη αίσθηση στο μπάνιο σου, ενώ το πρόσωπό σου θα απαλλαγεί επιτέλους από τα ενοχλητικά μαύρα στίγματα.

Σχολείο, σπίτι, φροντιστήριο, χορός και πάλι σπίτι, αν η ρουτίνα σου σε θέλει να γυρίζεις όλη μέρα στην αποπνιχτική και γεμάτη μικρόβια ατμόσφαιρα της πόλης, τότε η ιδανικότερη επιλογή για εσένα είναι η μάσκα της Nuxe για αποτοξίνωση και λάμψη. Το δραστικό… ντουέτο του ροδόνερου με τον ενεργό άνθρακα, δημιουργούν ένα μαύρο gel με αισθησιακή υφή και ανεπανάληπτο άρωμα κέδρου με περγαμόντο, ενώ έχουν τη δυνατότητα να απομακρύνουν όλους τους ρύπους από την επιδερμίδα σου, αρκεί να το εφαρμόζεις μία με δύο φορές την εβδομάδα σε στεγνό πρόσωπο. Ό,τι πρέπει δηλαδή για να χαρίσεις μία επιπλέον αναζωογονητική «ανάσα» στην όψη σου.

Για το τέλος, άφησα την αγαπημένη μου μάσκα για απολέπιση και ομοιόμορφη όψη της Nuxe, η οποία χάρη στους 100% φυσικούς μικροκόκκους πυριτίας, το έλαιο μακαντέμια και το ροδόνερο, μου χάρισε την πιο απολαυστική insta εμπειρία ομορφιάς, μαζί με ένα απαλό και λαμπερό πρόσωπο! Εφαρμόζοντάς τη μία με δύο φορές την εβδομάδα, κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις και μετατρέποντας το τζελ σε έλαιο, δεν μπορούσα να πιστέψω την τεράστια διαφορά που αντίκριζα στον καθρέφτη όταν ξέβγαζα το πρόσωπό μου με νερό. Να ξέρεις είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα, οπότε σου τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

nuxe3

Τώρα που γνωρίζεις όλα τα insta μυστικά για ένα καθαρό και υγιές πρόσωπο, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην περιποιείσαι σχολαστικά το πρόσωπό σου. Επιλέγοντας μία από τις παραπάνω μάσκες προσώπου της Nuxe και εμπλουτίζοντας τα γεύματά σου με τροφές υψηλής θρεπτικής αξίας και ωφέλιμες για την επιδερμίδα, ετοιμάσου σύντομα να υποδεχθείς μία νέα όψη που θα σε κάνει απλά ακαταμάχητη!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved