Φέτος με τα jeans σου μόνο ένα στυλ ζώνης μπορείς να φορέσεις

Στο δείχνουμε και σου εξηγούμε το γιατί.

Φέτος με τα jeans σου μόνο ένα στυλ ζώνης μπορείς να φορέσεις

Το ξέρουμε πως τόσο καιρό με τα jeans σου έχει συνηθίσει να φοράς δερμάτινες ζώνες. Λεπτές ή πιο ογκώδεις, μαύρες ή καφέ δεν έχει πολύ σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι αυτό ήταν το πιο mainstream αξεσουάρ για τα denim παντελόνια. Μέχρι που ήρθε το athleisure style των αδερφών Hadid και Jenner στο προσκήνιο και φέτος αυτό το «κλασικό» είδος ζώνης θεωρείται πλέον ξεπερασμένο. Η must have ζώνη της σεζόν είναι από ιμάντα, ιδανικά σε έντονη απόχρωση και με πολύ μακριά άκρη. Παρακάτω μπορείς να βρεις αυτό το sporty και τόσο stylish κομμάτι και αν σκέφτεσαι πώς να το συνδυάσεις με το jean σου σου δίνουμε δύο εναλλακτικές.
tmt 600
Neon ζώνη, attrattivo
#Mε cropped top
Και ψηλόμεσο denim παντελόνι, ώστε όλα τα βλέμματα να επικεντρώνονται αποκλειστικά σε δύο πράγματα: στους κοιλιακούς σου και στο statement αξεσουάρ που φοράς στη μέση σου.
#Με φούτερ μέσα από το παντελόνι
Για να έχεις όγκο στο πάνω μέρος του σώματος και να εξισορροπείται με την περιφέρεια και τους μηρούς σου. Το ότι η μπλούζα μπαίνει μέσα από το jean είναι ευνόητο, αλλιώς πώς θα φανεί η ζώνη; Mην βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.
Two Denim F18 007