Η Bella Hadid μόλις έκανε το κούρεμα που θες να κάνεις κι εσύ

Και περπάτησε στην πασαρέλα του London Fashion Week.

Η Bella Hadid αγαπάει τις αλλαγές και αυτό το απέδειξε ακράδαντα το φετινό καλοκαίρι. Πρώτον, το μοντέλο εξέπληξε τους fans της ανοίγοντας το χρώμα των μαλλιών της, καταλήγοντας να γίνει η απόλυτη ξανθιά και να είναι ίδια με την αδερφή της, Gigi.

Τώρα έκανε μια νέα αλλαγή που της πηγαίνει πολύ. Έκοψε σε μακρύ καρέ τα μαλλιά της και είναι πραγματικά πανέμορφη.

Η Bella φαίνεται ότι αγαπά τις αλλαγές στην εμφάνισή της. «Ξεκίνησα να βάφω τα μαλλιά μου όταν ήμουν 14 ετών. Τα έβαψα σε χρώμα blue-black, φορούσα eyeliner και γενικά ήμουν ένα punk παιδί», είχε πει στο περιοδικό Glamour το 2016. Τελικά αποφάσισε να γίνει ξανθιά τώρα.

Η Bella Hadid εμφανίστηκε με το κοντό μαλλί της σαν άγγελος στο London Fashion Week, όπου περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου μόδας Burberry για την κολεξιόν Spring 2020. Τα μαλλιά της φτάνουν στο ύψος του πηγουνιού και έχουν μια αυστηρότητα που της ταιριάζει πολύ. Και όπως έγραψε στο Instagram το μοντέλο, το haircut εμπνεύστηκε ο Riccardo Tisci, chief creative officer του οίκου Burberry.



Δες στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από την πασαρέλα της και είμαστε σίγουρες ότι θα πεις «ουάου» μόλις δεις το νέο κούρεμα της Bella!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved