To χρώμα είναι φίλος σου: 3 τρόποι να το φορέσεις και τον χειμώνα

Έλα πες αλήθεια, τα μαύρα και τα γκρι ρούχα τα έχεις βαρεθεί λίγο.

Το ξέρουμε πως σε αυτή την ηλικία δεν έχεις εκτιμήσει ακόμα όσο θα έπρεπε την ενδυματολογική αξία του color blocking και πως η ντουλάπα σου θυμίζει σε μεγάλο βαθμό αυτήν της Morticia Addams… είναι κατάμαυρη. Αλλά επειδή είσαι ακόμα μικρή για να αναπτύξεις στυλιστικές εμμονές και πρέπει να τα δοκιμάσεις όλα, πριν τα απορρίψεις, αυτόν τον χειμώνα θα σου προτείνουμε να βάλεις μικρές δόσεις χρώματος στη ζωή και στην ντουλάπα σου.

Και μπορείς να το κάνεις με τους τρεις τρόπους που σου εξηγούμε παρακάτω. Και όταν λέμε χρώμα δεν εννοούμε τις «βαρετές» γήινες αποχρώσεις αλλά κόκκινο, πράσινο, μπλε, φούξια, πορτοκαλί και κίτρινο. Σε συνδυασμούς αλλά και σε total looks. Δες πώς να τα φορέσεις με cool και αθλητικό τρόπο και ξεχώρισε όχι μόνο στο σχολείο αλλά και οπουδήποτε αλλού εμφανιστείς με αυτήν την περιβολή.

#1 Άλλαξε το πολυφορεμένο σου jean μπουφάν με ένα πολύχρωμο, αθλητικό parka που έκανε θραύση τη δεκαετία του 1980 (όταν εσύ ήσουν αγέννητη) και είναι και φέτος πολύ στη μόδα.

https://www.instagram.com/p/BnjQlW4HHw7/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

#2 Φόρεσε ένα αθλητικό σετ με κολάν και cropped top και εκτός γυμναστηρίου. Αν είναι και τα δύο στο ίδιο έντονο χρώμα φόρεσε από πάνω ένα denim πουκάμισο για σπάσεις λίγο την χρωματική ένταση του συνόλου.

https://www.instagram.com/p/BZG1L8ng9Mk/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

#3 Ένα φούτερ σε έντονη απόχρωση, ακόμα και φλού, είναι αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα σε μία τάξη γεμάτη μαύρα, γκρι και μπλε hoodies.

https://www.instagram.com/p/Bne4IOBgU0Y/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved