Οι πιο hot τρόποι να φτιάξεις τα μαλλιά σου αυτό το καλοκαίρι

Ζεσταίνεσαι και δεν ξέρεις πώς να φτιάξεις τα μαλλιά σου; Σου έχουμε τους τρόπους!

Πόσες φορές έχεις αλλάξει το χτένισμά σου ελπίζοντας πως όλο αυτό θα φέρει μία γενίκοτερη αλλαγή και στο στυλ σου. Όσες έχουν μακριά μαλλιά μπορούν να καταλάβουν απόλυτα τι θα πει καλοκαίρι, ζέστη και απεριόριστες προσπάθειες να αποτρέψουν τις τούφες των μαλλιών τους από το να κολλήσουν στο λαιμό ή στο πρόσωπό τους σε κάποια πρωινή ή μεσημεριανή έξοδο με τον υδράργυρο να ανεβαίνει τρομακτικά !

Λύσεις ωστόσο υπάρχουν, είτε είναι μια αλογοουρά με μια μοντέρνα κορδέλα, είτε μαζεύοντας εκείνες τις τουφίτσες που πετάνε, με όμορφα κομψά τσιμπιδάκια (που είναι και στην μόδα ), είτε επιλέγοντας το πάντα κλασικό αλλά και πιασάρικο ‘’επιμελώς ατημέλητο’’ λουκ . Και μιας και μιλάμε για ατημέλητο θα ξεκινήσουμε με τo λεγόμενo seaside wave .

1. Τα…beach waves
Αν σου αρέσει και εσένα το αποτέλεσμα του θαλασσινού νερού πάνω στα μαλλιά σου, που όταν στεγνώνουν δηλαδή έχουν μια πανέμορφη κυματιστή μορφή σα να πρωταγωνιστείς στο Baywatch, έχοντας εκείνη τη νωπή όψη του σγουρού, μπορείς να προμηθευτείς τα κατάλληλα προϊόντα και να πετύχεις τον σκοπό σου!


2.Μια απλή πλεξούδα
Πάντα εύκολη και γρήγορη επιλογή για όμορα και περιποιημένα μαλλιά, σε κάθε σου εμφάνιση. Μια πλεξούδα ή ένας γαλλικός κότσος ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Αν επιλέξεις στο τελείωμα της να δέσεις ένα μαντίλι, είτε μονόχρωμο, είτε με μοτίβο για πιο παιχνιδιάρικο τέλος θα μαγνητίσεις σίγουρα τα βλέμματα.


3.Τα μισά…πιασμένα πάνω!
Θα σε βγάλει από κάθε ταλαιπωρία, σε διαβεβαιώνω! Απλά πιάνεις τα μισά σου μαλλιά ψηλά επάνω κάνοντας μια αλογοουρά και είσαι έτοιμη να κάνεις τις πιο όμορφες καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Εύκολα και γρήγορα.


4.Το λεγόμενο ‘’Bun”
Το κλασικό ‘’bun’’, ο όμορφος κουλουριασμένος κότσος είτε χαμηλά είτε ψηλά στο κεφάλι. Με αυτόν τον τρόπο, ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αποφεύγεις τα τσουλουφάκια που πετάνε δεξιά και αριστερά και σίγουρα είναι μια τοπ επιλογή για να μην σπάσουν τα νεύρα σου από την ζέστη…σε συνδυασμό με τα μαλλιά σου που πετάνε!


5.Τα πολυπόθητα ..τσιμπιδάκια
Τώρα τελευταία τα βλέπω ολοένα και περισσότερο να κυκλοφορούν. Αυτά τα μεγάλα αλλά ταυτόχρονα, τόσο κομψά τσιμπιδάκια που μπαίνουν λίγο πιο πάνω από τα αυτιά σου έχουν κάνει θραύση! Με αυτή την επιλογή εμποδίζεις τις τούφες να μπαίνουν στο πρόσωπό σου, είτε τα αφήσεις κάτω είτε επιλέξεις να κάνεις μια απλή αλογοουρά και σίγουρα θα νιώσεις και εσύ τόσο αστραφτερή και λαμπερή , όσο και τα υπέροχα τσιμπιδάκια σου!

Πάτα στην παρακάτω gallery για να πάρεις ιδέες για τα χτενισματα αυτά.


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved