Eτοιμάζεις road trip με φίλες; H Τezenis σου δείχνει τι πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου!

Καλοκαίρι και διακοπές με τις κολλητές σου; Tα νέα σχέδια της Tezenis με animal prints, floral μοτίβα και έντονα χρώματα θα ντύσουν τις ανέμελες girlie στιγμές σου!

2
3

Το dress code των διακοπών όταν είσαι on the road με τη δική σου girl gang είναι ένα: comfy και δροσερά κομμάτια που χαρίζουν το απόλυτο fun holiday’s look.

Βralette και bra με animal prints και floral μοτίβα που φοριούνται και σαν outerwear με τζιν φούστες, σορτς και κολάν, αλλά και μέσα από tops με loose τιράντες που αφήνουν ακάλυπτη την πλάτη. Όταν τα εσώρουχά μας είναι τόσο stylish, σαν αυτήν τη συλλογή Tezenis, μπορείς να κάνεις fashion statement φορώντας τα χωρίς να φοβάσαι πως το σύνολό σου θα γίνει «too hot!»

Must have το easywear σύνολο από πετσετέ (φούτερ – σορτς) σε σκούρο ροζ που είναι ιδανικό για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις όπως και το lingerie set με τα floral μοτίβα (τοπ – σορτς). Διάλεξε τα Tezenis κομμάτια που ταιριάζουν στο δικό σου στυλ και σωματότυπο και πρόσθεσέ τα αμέσως στο σακ βουαγιάζ των διακοπών σου, βάλε μπρος τη μηχανή και οι δρόμοι είναι δικοί σου!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved