Αυτή είναι η fashion αλλαγή που πρέπει να τολμήσεις φέτος το καλοκαίρι!

Mία επένδυση που θα αναβαθμίσει σίγουρα την εικόνα σου.

Φαντάζομαι πως όσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζουμε στο τελευταίο κουδούνι της χρονιάς, τόσο η διάθεσή σου ανεβαίνει στα ύψη και ονειρεύεσαι ένα καλοκαίρι γεμάτο εκπλήξεις και νέες εμπειρίες που θα σου αλλάξουν τη ζωή! Είναι απόλυτα λογικό, καθώς οι τρεις κυριολεκτικά «καυτοί» μήνες που θα ακολουθήσουν είναι η ιδανική ευκαιρία να περάσεις σε ολική ανασυγκρότηση. Αφήνοντας πίσω μία ακόμη δύσκολη αλλά και γεμάτη χαρά σχολική χρόνια, ήρθε ο καιρός να περάσεις σε… δραστικές αλλαγές. Τι θα έλεγες λοιπόν να ξεκινήσεις από την εμφάνισή σου; Αναμφίβολα, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχτείς το καλοκαίρι!

zaxy1

Αλλάζοντας ελάχιστα και μικρά πράγματα προς το καλύτερο, θα κερδίσεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και θα νιώσεις ακόμη πιο σίγουρη για τις επόμενες και μεγαλύτερες αλλαγές που θα έρθουν. Αρχικά, θα πρέπει σίγουρα να αλλάξεις παπούτσια! Τα σκονισμένα αθλητικά σου μπορεί μέχρι τώρα να ήταν ό,τι πρέπει για το προαύλιο του σχολείου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να σε συντροφεύουν στις απογευματινές βόλτες με τις φίλες σου. Ρίχνοντας μία γρήγορη ματιά στο διαδίκτυο, τα παπούτσια τα οποία κυριαρχούν και στα οποία «ορκίζονται» οι μεγαλύτερες fashionistas είναι αυτά της νέας και στυλάτης collection της ZAXY! Ειλικρινά, είναι μία επένδυση που θα αναβαθμίσει σίγουρα την εικόνα σου.

zaxy2

Πρόκειται για μία ιδιαίτερη νεανική συλλογή, η οποία σε αντίθεση με ό,τι άλλο έχουμε δει μέχρι σήμερα, καταφέρνει και «ξεφεύγει» από το πλαίσιο του παιδικού, δίνοντας στο κορίτσι που τα φοράει τον «αέρα» μία κομψής και… ψαγμένης δεσποινίδας, η οποία παρακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, βγάζει προς τα έξω ένα δικό της προσωπικό στυλ, ξέρει να ντύνεται και θέλει μόνο το καλύτερο για τον εαυτό της!

zaxy3

Οι επιλογές είναι πολλές και τα σχέδια ακαταμάχητα, οπότε ίσως δυσκολευτείς λίγο να επιλέξεις ποιο ζευγάρι από όλα «κουμπώνει» καλύτερα με την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου. Χαρακτηρίζεται από minimal αισθητική, γεγονός που σημαίνει πως μπορείς να ταιριάξεις το ζευγάρι που θα επιλέξεις με πολλά από τα ρούχα σου, αν όχι με όλα.

zaxy4

Αποτελείται από καθαρές γραμμές, οι οποίες αναδεικνύουν τη θηλυκότητα, τα πόδια και το σώμα σου, ενώ σου εγγυώμαι πως θα νιώθεις φορώντας τα πιο άνετα από ποτέ. Μην ξεχνάς άλλωστε πως ό,τι μας κάνει να νιώθουμε άβολα, δεν μας επιτρέπει να είμαστε ο εαυτός μας και αυτός είναι ένας καλός λόγος να το απορρίψουμε. Επιλέγοντας ένα ζευγάρι από την ξεχωριστή συλλογή ZAXY, όχι μόνο θα είσαι ο εαυτός σου, αλλά με την απίστευτη άνεση που θα σου παρέχει, θα μπορέσεις να φέρεις στην επιφάνεια και την καλύτερη δυνατή εκδοχή του!

zaxy5

Ο καιρός μέχρι τις διακοπές, είναι πλέον πολύ λίγος. Στη θέση σου θα είχα αρχίσει ήδη να οραματίζομαι πώς θα περάσω τις μέρες ελευθερίας και ξεγνοιασιάς με τις φίλες μου! Όπως και να ‘χει, να ξέρεις πως φορώντας ένα από τα μοναδικά ζευγάρια της ZAXY, δεν μπορεί παρά να παρασύρεις φέτος το καλοκαίρι, τα πάντα στο πέρασμά σου!

zaxy6

Τη συλλογή Zaxy θα τη βρείτε σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Για περισσότερες πληροφορίες, tips και ιδέες: www.adamsshoes.gr, Θεσ/νίκη 2310 682222, Αθήνα 210 9024435, Κύπρος 357 22 346151

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved