Όλα τα μυστικά για να βάλεις σωστά το bronzer

Πώς να διαλέξεις σωστά το bronzer σου

Όλα τα μυστικά για να βάλεις σωστά το bronzer

Η άνοιξη έχει μπει και το καλοκαιράκι κοντοζυγώνει. Στην παραλία βέβαια δεν πάμε ακόμα οπότε δεν έχουμε αποκτήσει καθόλου ηλιοκαμένη επιδερμίδα που ίσως σιγά σιγά να θέλουμε. Άρα έχουμε μεγάλη ανάγκη ενός καλού  bronzer. Αρχικά, πρέπει να προσέξεις τι απόχρωση τερακότας να αγοράσεις. Δεν πρέπει να πάρεις ίδιο χρώμα, αλλά ίδια απόχρωση.

Πιο συγκεκριμένα, αν η επιδερμίδα σου κοκκινίζει πρέπει να βάλεις ένα bronzer που να είναι ζεστό και να περιέχει κόκκινο χρώμα. Πρέπει να είναι πιο σκούρα από την επιδερμίδα σου για να γράψει και να κάνει αντίθεση.  

Μόλις επιλέξεις την σωστή τερακότα πρέπει να μάθεις τον σωστό τρόπο για να την εφαρμόζεις. Για αρχή πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είναι ρουζ. Δεν την τοποθετείς στα ίδια σημεία που βάζεις το ρουζ. Το bronzer το βάζεις δύο δάκτυλα μετά την μύτη. Στη συνέχεια, βάζεις στα πλαϊνά μέρη στo μέτωπο από του κροτάφους και πάνω.

Ένα άλλο μέρος στο οποίο βάζεις bronzer είναι η μύτη. Για να είναι ομοιόμορφο το πρόσωπο με το υπόλοιπο σώμα πρέπει να βάλεις και λίγο bronzer στο λαιμό. Το μυστικό είναι να μην βάλεις σε όλο το πρόσωπο και να αποφύγεις την μεγάλη ποσότητα. Δες και το βίντεο που ακολουθεί. Θα σε βοηθήσει πολύ. 

Δες ακόμα Το trend με τα νύχια που θυμίζουν ουράνιο τόξο θα το λατρέψεις