Το Duolingo, το LastPass και άλλα 2 apps θα κατακτήσουν τον tech world το 2023

Ανακάλυψε τις top of the top εφαρμογές, που θα κάνουν «πάταγο» τη φετινή χρονιά.

Είσαι tech freak; Αν η απάντησή σου ήταν καταφατική, τότε αυτό το άρθρο είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Αν θες να είσαι in και να εντυπωσιάσεις φίλους και γνωστούς με τις τεχνολογικές σου γνώσεις, τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις τις παρακάτω γραμμές, ώστε να ανακαλύψεις τις hottest εφαρμογές του 2023, που έχουν κάνει ήδη «πάταγο» και συνεχίζουν ακάθεκτες την ανοδική τους πορεία. Πάει κάπου το μυαλό σου;

Το My Study Life & ακόμη 3 εφαρμογές για να διαβάζεις χωρίς κόπο και να «σκίζεις» στα διαγωνίσματα

Αυτές είναι οι top εφαρμογές του 2023, που πρέπει να κατεβάσεις ASAP!

Duolingo

https://www.instagram.com/p/CoTWkbjsXE-

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερες ξένες γλώσσες σε μικρό χρονικό διάστημα, τότε το Duolingo είναι η εφαρμογή-δάσκαλός σου. Με περισσότερους από 300 εκατομμύρια χρήστες, αποτελεί το educational app με τις περισσότερες λήψεις στον κόσμο. Προσφέρει 98 διαφορετικά μαθήματα σε 38 γλώσσες, συνδυάζει διάφορες μεθόδους διδασκαλίας όπως η προφορά, η ανάγνωση, ο σχηματισμός φράσεων, η αντιστοίχιση εικόνων με λέξεις, αλλά και η εγγραφή φωνής.

LastPass

https://www.instagram.com/p/CLNTtJqrhAO

Η απώλεια των κωδικών πρόσβασης είναι ένας εφιάλτης που δεν ευχόμαστε να συμβεί, ούτε στους χειρότερους εχθρούς μας. Χρησιμοποιώντας το LastPass, μπορείς να διαχειριστείς και να προστατεύσεις τους κωδικούς σου, διατηρώντας την ασφάλειά τους μέσω ενός κρυπτογραφημένου συστήματος ασφαλείας. Ακόμα να το κατεβάσεις;

Pocket

https://www.instagram.com/p/CkXyJy4OhHl

Η εφαρμογή αυτή είναι ένα τεχνολογικό «θαύμα» για εσένα που θες να αποθηκεύσεις τα άρθρα που σου εμφανίζει το Google και να τα διαβάσεις όλα αργότερα. Παλαιότερα ήταν γνωστό ως «Read it later» και το καλύτερο είναι ότι μόλις προσθέσεις ένα άρθρο ή ένα βίντεο στην εφαρμογή, μπορείς να το ανοίξεις ακόμη και χωρίς να έχεις σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Headspace

https://www.instagram.com/p/CncDno6MPYV

Είσαι fan του meditation; Αναζητάς μια διέξοδο από τα νεύρα, το άγχος και το πήξιμο της καθημερινότητας; Το «Headspace» θα αποτελέσει το «γιατρικό» σου, καθώς θα σου προσφέρει μια «ανάσα» αισιοδοξίας, χαλάρωσης και γαλήνης. Διαθέτει ειδικά μαθήματα διαλογισμού για ύπνο, χειρισμό του στρες και διάσπαση της προσοχής. Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 10 λεπτά και διατίθεται σε ηχητική μορφή. Αξίζει να γνωρίζεις πως η «Headspace» ήταν μια εταιρεία εκδηλώσεων που διοργάνωνε σεμινάρια ενσυνειδητότητας προτού στραφεί στη δημιουργία μιας εφαρμογής για κινητά.

Κατέβασά τα σήμερα κιόλας και απόλαυσε τις μοναδικές δυνατότητες, που σου προσφέρει το κάθε ένα από αυτά!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved