Το My Study Life & ακόμη 3 εφαρμογές για να διαβάζεις χωρίς κόπο και να «σκίζεις» στα διαγωνίσματα

4 είναι τα exam apps που θα σε βοηθήσουν να οργανωθείς και να συγκεντρωθείς ώστε να είσαι πάντα διαβασμένη και να «σκίζεις» στα διαγωνίσματα, χωρίς όμως να σου βγαίνει η γλώσσα στη μελέτη.

Αν είσαι fan του διαβάσματος ίσως να το αγαπήσεις ακόμα περισσότερο με τις παρακάτω εφαρμογές. Αν είσαι λίγο τεμπέλα, όμως, τα 4 exam apps που σου προτείνω παρακάτω θα σε σώσουν και από το αγχωτικό διάβασμα της τελευταίας στιγμής, αλλά και από την ανοργανωσιά που μπορεί να σε χαρακτηρίζει.

Γιατί τα πάντα είναι θέμα προγράμματος και αν διαλέξεις και αποφασίσεις να χρησιμοποιείς μία από τις παρακάτω εφαρμογές στην καθημερινότητά σου, δεν θα αντιμετωπίσεις ποτέ ξανά πρόβλημα με το σχολείο.

Οργάνωση, μουσική +5 tips για να μείνεις συγκεντρωμένη ακόμη κι αν έχεις διάσπαση προσοχής

Τα exam apps που θα αλλάξουν το διάβασμά σου

My Study Life (δωρεάν για Android, iOS, Windows, Chrome)

Το My Study Life είναι ένα app που μπορεί να συγχρονιστεί και με το ημερολόγιό σου για να σε ειδοποιεί για ημιτελείς εργασίες και επερχόμενα διαγωνίσματα. Συγχρονίζεται σε όλες τις συσκευές, αποθηκεύει τα πάντα στο cloud και είναι διαθέσιμο και όταν δεν έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο. Έτσι, μπορείς να «δουλέψεις» χωρίς να είσαι συνδεδεμένη σε Wi-Fi, στη συνέχεια να αποθηκεύσεις στο cloud και να συνδέσεις την ενέργεια που έκανες με μια ήδη υπάρχουσα εργασία και ένα χρονοδιάγραμμα.

app_sxoleio.jpg

Exam Countdown (δωρεάν, για Android και iOS)
Αν θέλεις περισσότερη βοήθεια για να οργανώσεις τις ημερομηνίες με τα διαγωνίσματα του σχολείου, το Exam Countdown είναι για εσένα. Σε βοηθά να είσαι προσηλωμένη στο διάβασμα μιας και κάνει countdown μέχρι τη μέρα της εξέτασης, σου δίνει τη δυνατότητα να χρωματίσεις το κάθε διαγώνισμα και να προσθέσεις σύμβολα, αλλά και να κάνεις share στα social media, ώστε να βοηθήσεις και τους συμμαθητές σου να διαβάσουν εγκαίρως.

Quizlet (δωρεάν, για Android και iOS)
Το Quizlet είναι δημοφιλές τόσο στους δασκάλους όσο και στους μαθητές. Η εφαρμογή επιτρέπει να δημιουργήσεις το δικό σου υλικό μελέτης σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων ή να χρησιμοποιήσεις μια τεράστια βιβλιοθήκη με υλικό, που δημιουργήθηκε από άλλους χρήστες του Quizlet. Φαντάσου ότι και οι δάσκαλοι το χρησιμοποιούν για να θέτουν στους μαθητές τους προκλήσεις. Το συγκεκριμένο app είναι super fun, καθώς χρησιμοποιεί βίντεο και ήχο, ώστε να μπορείς να φτιάξεις τις δικές σου δυναμικές κάρτες flash και να παίζεις παιχνίδια εκμάθησης, κυρίως για τα ξενόγλωσσα μαθήματα.

Pocket (Android, iOS, Chrome)

Σου επιτρέπει να αποθηκεύεις άρθρα, βίντεο και άλλο περιεχόμενο στον υπολογιστή ή το tablet σου. Διαθέτει ισχυρά εργαλεία αναζήτησης και προσθήκης ετικετών, που σημαίνει ότι μπορείς να οργανώσεις ιστοσελίδες ανά θέμα. Λειτουργεί επίσης πολύ καλά με εφαρμογές όπως το Twitter, το Flipboard, το Facebook και το Evernote.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved