Φτιάχνεις dating profile; Μην παραλείψεις τις πιο σημαντικές πληροφορίες

Ο οδηγός που πρέπει να ακολουθήσεις ώστε να προσελκύσεις τα σωστά άτομα!

Τα dating apps έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας. Είναι ένας σύγχρονος τρόπος να γνωρίσεις άτομα και να βγεις ραντεβού, αλλά πάντα με προσοχή!

Πριν κλείσεις το επόμενο date, θα πρέπει να είσαι σίγουρη ότι το άτομο που μιλάς είναι όντως αυτό που παρουσιάζεται πως είναι! Γιατί τέτοιου είδους εφαρμογές, να σου θυμίσουμε πως πέρα από το να σε βοηθήσουν να γνωρίσεις πιο γρήγορα το αγόρι των ονείρων σου, ενέχουν και κινδύνους!

Σπουδάζεις μακριά από το αγόρι σου; 4 τρόποι να παραμείνετε in love

Αλλά ας πάμε στα δικά μας...Το χτίσιμο ενός ολοκληρωμένου και θελκτικού προφίλ, που είναι έτοιμο να προσελκύσει νέες... περιπέτειες απαιτεί κάποια συγκεκριμένα πράγματα στα οποία πρέπει να δώσεις προσοχή. Διάβασε παρακάτω και μάθε ποια είναι αυτά!

https://www.instagram.com/p/CT0zyG0oIDU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επίλεξε τις σωστές φωτογραφίες

Το πρώτο πράγμα που κοιτάζει κανείς πριν κάνει το πρώτο βήμα και στείλει μήνυμα, είναι οι φωτογραφίες. Για αυτό και είναι το no1 στοιχείο στο προφίλ σου που θα πρέπει να δώσεις προσοχή!

Η επιλογή δεν πρέπει να γίνει βάσει αυτού που υποτίθεται ότι «πουλάει» και είναι ελκυστικό. Πρέπει να επιλέξεις φωτογραφίες οι οποίες αντιπροσωπεύουν αυτό που πραγματικά είσαι, τα χόμπι σου, τις χαρούμενες ή ακόμη και αστείες στιγμές με φίλους...

Και φυσικά, επειδή είναι το πιο σημαντικό, σου έχω έξτρα tips για να είμαι σίγουρη πως δε θα κάνεις λάθη!

Επικεντρώσου στην αρχική φωτογραφία

Βεβαιώσου ότι η πρώτη φωτογραφία σου είναι και η καλύτερη. Καλό είναι να επιλέξεις μια που να φαίνεται καθαρά το πρόσωπό σου, και για να το πετύχεις αυτό θα πρέπει να είναι κοντινή και να έχει καλό φωτισμό!

Απόφυγε να βάλεις σαν κεντρική φωτογραφία, μια που είσαι με άλλα άτομα! Δε χρειάζεται να βάλεις τον άλλον στη διαδικασία να σκρολάρει για να καταλάβει ποια από τα πέντε άτομα είσαι!



Μην παραλείψεις την ολόσωμη φωτογραφία

Θα πρέπει σίγουρα να συμπεριλάβεις και μια ολόσωμη φωτογραφία στο προφίλ σου! Εάν όλες δείχνουν τον εαυτό σου μόνο από τον λαιμό και πάνω, αυτό από μόνο του δίνει το μήνυμα ότι δεν έχεις αυτοπεποίθηση και νιώθεις άβολα με τον εαυτό σου! Επομένως μην την παραλείψεις!

Ανάδειξε τα ενδιαφέροντά σου

Οι φωτογραφίες σου δε χρειάζεται να αναδεικνύουν την... αίγλη σου. Αυτό που πρέπει να αναδεικνύουν είναι τα χόμπι και τα ενδιαφέροντα που έχεις.

Για παράδειγμα, αν είσαι fashion addicted, πόζαρε με τα στιλάτα ρούχα σου. Αν το αγαπημένο σου χόμπι είναι το τένις, ανέβασε μια φωτογραφία την ώρα που είσαι στο γήπεδο και παίζεις.

Αν σου αρέσει να πηγαίνεις σε εστιατόρια, πρόσθεσε μια στην οποία τρως στο αγαπημένο σου φαγητό. Γιατί όπως λέει και ο λαός.. μια εικόνα χίλιες λέξεις! Καλύτερα να ξέρει ο άλλος από πριν, με τι άτομο έχει να κάνει και ποια είναι τα πιο σημαντικά ενδιαφέροντά του!

Συμπερίλαβε τα κατοικίδια ζωάκια σου

Εφόσον γνωρίζεις και από μόνη σου ότι τα κατοικίδια ζωάκια είναι χαριτωμένα, γιατί να μην τα δείξεις στον κόσμο; Αυτό θα τραβήξει αμέσως το ενδιαφέρον κάποιου ο οποίος έχει την ίδια αγάπη με εσένα προς αυτά, και θα απωθήσει κάποιον που δεν τα αγαπά και επομένως δεν υπάρχει καν λόγος να μπεις στη διαδικασία να αναπτύξεις περαιτέρω συζήτηση μαζί του!

https://www.instagram.com/p/CT10VSaKMjO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ανάφερε την εκπαίδευση ή τη δουλειά σου

Είτε είσαι από τα κορίτσια που έχουν ξεκινήσει απο νωρίς να δουλεύουν, είτε είσαι απλά μαθήτρια, είτε μόλις ξεκίνησες να φοιτάς σε ένα πανεπιστήμιο ή σε κάποια ιδιωτική σχολή, δεν θα πρέπει να παραλείψεις να το αναφέρεις.

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσει μια συζήτηση! Θα εκπλαγείς όταν καταλάβεις πόσοι άνθρωποι θα πιαστούν μόνο και μόνο από αυτό για να σου στείλουν!

Βελτιστοποίησε το βιογραφικό σου

Το βιογραφικό αποτελεί ουσιαστικό κομμάτι ενός dating profile, αφού εκεί γράφεις σχετικά με το τι ψάχνεις, τι σου αρέσει, με τι ασχολείσαι και γιατί χρησιμοποιείς το συγκεκριμένο app. Γι' αυτό και θα πρέπει να είναι δημιουργικό και όχι βαρετό! Παρακάτω θα βρεις μερικές οδηγίες για να το κάνεις όσο καλύτερο γίνεται!

Απόφυγε τα κλισέ

Ok, το καταλαβαίνω, σου αρέσει η Beyoncé και το πιο basic μπαρ της πόλης. Μην καταλαμβάνεις, όμως, πολύτιμο χώρο στο βιογραφικό σου μιλώντας για πράγματα που όλοι αγαπούν. Μίλα για εκείνα που σου αρέσουν και νιώθεις πως είναι μοναδικά!

https://www.instagram.com/p/CT1naf4IaWp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μην είσαι πολύ σοβαρή

Ένα θα πρέπει να είναι το σύνθημα στο μυαλό σου όταν ξεκινήσεις να φτιάχνεις το dating profile σου: Enjoy it! Και ο καλύτερος τρόπος για να το διασκεδάσεις, είναι να προσθέσεις στοιχεία της προσωπικότητάς σου οπουδήποτε αυτό είναι εφικτό! Ε, λοιπόν το βιογραφικό είναι το τέλειο μέρος για να το κάνεις!

Πρόσθεσε τα ενδιαφέροντά σου

Οι περισσότερες εφαρμογές γνωριμιών σού δίνουν τη δυνατότητα να προσθέσεις πέντε «ενδιαφέροντα», όπως τα χόμπι σου και τα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν.

Φρόντισε να το συμπληρώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς από πράγματα που αγαπάς. Μην κάτσεις να απαριθμήσεις τις πέντε διαφορετικές προπονήσεις που σου αρέσουν ή βάλεις ένα σωρό παρόμοια πράγματα.

Πρωτοτύπησε! Και αν υπάρχει κάποιο κοινωνικό ζήτημα που σε ενδιαφέρει πραγματικά (όπως για παράδειγμα ο περιβαλλοντισμός, η ανακύκλωση κλπ.), φρόντισε να το συμπεριλάβεις ώστε να προσελκύσεις ομοϊδεάτες.

Πηγή κεντρικής: @ie.memyselfandi

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved