Τσακώθηκες με την αδερφή σου; 6 τρόποι για να τα ξαναβρείς μαζί της

Αυτοί οι καυγάδες ποτέ δεν είναι σοβαροί

Καυγάδες και διαμάχες με τα αδέρφια μας συμβαίνουν όλη την ώρα, και μπορεί να προκληθούν από ένα σωρό ασήμαντους ή και μη λόγους. Αν έχεις αδερφή κοντά στην ηλικία σου ή μεγαλύτερη, τότε αυτοί οι καυγάδες μπορεί να περιλαμβάνουν το γεγονός ότι δανείστηκες τη φούστα της (ή εκείνη την δική σου) χωρίς να τη ρωτήσεις και το αντίστοιχο ή ακόμη επειδή δεν σε άφησε να βγεις με εκείνη και τις φίλες της.

Όπως και να έχει όμως, η αδερφή σου είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου, γι’ αυτό οτιδήποτε και αν έχει συμβεί, προσπάθησε να το διορθώσεις. Κι επειδή ορισμένες φορές μία μόνο συγνώμη δεν είναι αρκετή, εμείς έχουμε για σένα 6 τρόπους που θα σε βοηθήσουν να τα βρεις ξανά μαζί της.

Φτιάξε της τα αγαπημένα της κουλουράκια
Γνωρίζεις βέβαια πως το φαγητό είναι σημάδι συμφιλίωσης. Φτιάξε της λοιπόν τα αγαπημένα της κουλουράκια και κάνε της έκπληξη. Δεν θα υπάρχει σίγουρα πιο γλυκιά συγνώμη από αυτή.

Κανόνισε να δείτε μαζί μια ταινία
Βάλε την αγαπημένη σας ταινία και πείσε την αδερφή σου να κάτσει να τη δει μαζί σου. Αυτή η κίνηση είναι πολύ καλή για να σπάσει τον πάγο, ειδικά αν υπάρχουν άβολα vibes και συναισθήματα ανάμεσά σας. Μπορείτε να κάτσετε να την παρακολουθήσετε χωρίς να μιλάτε και αν είναι κωμωδία, τότε το να γελάσετε μαζί θα απαλύνει την ένταση σας.

Κάντε κάτι χαλαρωτικό
Τι θα έλεγες για λίγο pampering; Κανόνισε ένα diy spa στο σπίτι για να χαλαρώσεις με την αδερφή σου. Φτιάξτε μάσκες για το πρόσωπο, φτιάξτε τα νύχια σας ή κάντε άλλες διασκεδαστικές beauty δραστηριότητες.

Πηγαίντε για ψώνια
Έχεις ακουστά το shopping therapy, έτσι δεν είναι; Όπως καταλαβαίνεις δεν το ονομάζουν ψυχοθεραπεία για το τίποτα. Μια βόλτα στο κοντινότερο εμπορικό κέντρο θα κάνει και τις δυο σας ευτυχισμένες. Άσε που θα αποκτήσεις και καινούργια ρούχα. Φυσικά το παγωτό στο τέλος της βόλτας επιβάλλεται.

Φτιάξε ένα οχυρό
Θυμάσαι όταν ήσασταν παιδιά που φτιάχνατε αυτοσχέδια κάστρα και σπίτια με σεντόνια και κουβέρτες του σπιτιού; Ε, κι εσύ αυτό ακριβώς θα κάνεις. Θα της θυμίσεις τα παιδικά σας χρόνια και πόσο ξέγνοιαστα περνούσατε τότε.

Γράψε της ένα γράμμα
Κοινότυπο ακούγεται, όμως είναι μία πολύ όμορφη λύση. Εάν εκφράζεσαι περισσότερο με τις λέξεις παρά με τις πράξεις, γράψε της ένα γράμμα. Εξήγησέ της τι ακριβώς συνέβη και τι είσαι πρόθυμη να κάνεις για να φτιάξουν τα πράγματα ανάμεσά σας.

Ελπίζουμε τουλάχιστον μία από όλες αυτές τις ιδέες να βελτιώσει την σχέση με την αδερφή σου. Εκείνη άλλωστε γιατί πρέπει να υπομένει όλα αυτά που της δημιουργούν τα μικρότερα αδέρφια της;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved