@patrickta

Pearl skin: Η τάση του TikTok που χαρίζει λάμψη στο μακιγιάζ

Συγκεκριμένα, οι makeup experts δημιουργούν μία αψεγάδιαστη βάση με διακριτικά glitters.

Καθημερινά, οι beauty lovers στο TikTok δημιουργούν hacks τα οποία κάνουν πιο εύκολη και όμορφη την καθημερινότητά μας. Το 2024 έχει ξεκινήσει δυναμικά! Διανύουμε τον δεύτερο μήνα της χρονιάς και ήδη έχουμε συγκεντρώσει πολλά και διαφορετικά beauty trends που έρχονται να ολοκληρώσουν τα outfits μας.

https://www.instagram.com/p/CxZMAb7Jt_L/

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για το Pearl skin! Το Pearl skin είναι μία τάση στο TikTok που κάνει το μακιγιάζ να λάμπει. Συγκεκριμένα, οι makeup experts δημιουργούν μία αψεγάδιαστη βάση με διακριτικά glitters. Πρώτα, ξεκινούν με primer το οποίο έχει glitter, προσθέτουν την ενυδατική και το foundation και στη συνέχεια ολοκληρώνουν μία αψεγάδιαστη βάση με πούδρα και ρουζ. Για να δημιουργήσουν αυτό το ιριδίζον εφέ προσθέτουν στο τέλος highlighter.

Το μακιγιάζ που φωτίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου

Germanier-clp-F22-002.jpg

Εφαρμόζουν highlighter στη μύτη, τα ζυγωματικά, το πιγούνι, το τόξο του έρωτα -το V στο επάνω χείλος- και πάνω στο κινητό βλέφαρο. Έτσι, με τρεις απλές κινήσεις έχουν δημιουργήσει ένα super pearl skin που ακτινοβολεί από μακριά. Στην συγκεκριμένη τάση ο πρωταγωνιστής είναι η βάση, γι' αυτό επίλεξε μία nude απόχρωση κραγιόν και δημιούργησε στο μακιγιάζ σου την τέλεια ισορροπία.

Το νέο trend μπορεί να σε συντροφεύσει από το πρωί ως το βράδυ. Αν θες ένα πιο έντονο beauty look επίλεξε ένα δαμασκηνί κραγιόν και ένα έντονο eyeliner και... είσαι έτοιμη για glam εμφανίσεις! Ρίξε μία ματιά στο παρακάτω TikTok video για να δεις ένα-ένα τα steps που πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις το pearl skin μόνη στο σπίτι.

TikTok video:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved