@haileybieber

3 beauty looks για να απογειώσεις τα outfits των Χριστουγέννων

Statement lips και σκιές με glitter θα κάνουν το μακιγιάζ σου να ακτινοβολεί από μακριά. 

Ως beauty addicts, δεν γινόταν να μην μιλήσουμε για το εορταστικό μακιγιάζ. Το μακιγιάζ των γιορτών είναι γεμάτο λάμψεις. Είναι αυτό που κάνει την εμφάνιση να ακτινοβολεί από μακριά.

Glitter, χρυσόσκονες και αστερόσκονες πρωταγωνιστούν στα μάτια, στα ζυγωματικά και στα χείλη. Το χρυσό και το ασημένιο είναι από τις must επιλογές, ενώ το πράσινο, το μοβ και το μπορντό είναι μερικά από τα χρώματα που ταιριάζουν τέλεια με τα γιορτινά looks. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοκιμάσεις διάφορες υφές και να πειραματιστείς με έντονα χρώματα που θα χαρίσουν μία extra πινελιά στην εμφάνισή σου.

Το beauty department του queen, για άλλη μία φορά είναι εδώ για να σου δείξει τα τρία πιο δημοφιλή και εύκολα beauty looks που αξίζει να υιοθετήσεις φέτος τις γιορτές. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Statement lips & mascara

@ash_kholm.jpg

@ash_kholm

Το βουργουνδί είναι από τα δημοφιλή χρώματα της σεζόν. Είναι μία ζεστή απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας, αναδεικνύοντας με τον πιο γλυκό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ πρόσθεσε την αγαπημένη σου mascara και είσαι... έτοιμη!

Χρωματιστό eyeliner

Shiatzy-Chen-bks-F23-005.jpg

Άφησε στην άκρη του boudoir σου το κλασικό μαύρο eyeliner και επίλεξε ένα χρυσό, ασημένιο ή colouful. Μία μόνο κίνηση είναι αρκετή να χαρίσει το extra touch στο βλέμμα σου.

Glittery eyeshadow

Macdonald-bks-F23-027.jpg

Πρόσθεσε πάνω στο κινητό βλέφαρο τις αγαπημένες σου σκιές με glitter και δημιούργησε ένα έντονο grunge look. Από τη στιγμή που θα τονίσεις το βλέμμα σου μπορείς να επιλέξεις μία nude απόχρωση στα χείλη για να υπάρχει ισορροπία με το υπόλοιπο μακιγιάζ. Enjoy queen!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved