@josephinewendel

6 lip glosses για juicy και απαλά χείλη

Τα lip glosses έχουν τα πιο φρουτένια αρώματα και με το που τα εφαρμόσεις πάνω στα χείλη, θα θες να τα γευτείς!

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ έχω δεκάδες lip glosses μέσα στην τσάντα μου. Μου αρέσει αυτή η δροσερή αίσθηση που αφήνουν πάνω στα χείλη, κάνοντάς τα να φαίνονται όλη την ώρα ζουμερά και ενυδατωμένα. Επιπλέον, με μία μόνο κίνηση μπορείς να χαρίσεις έξτρα λάμψη τόσο στα χείλη όσο και στο υπόλοιπο μακιγιάζ σου.

Ο αγαπημένος μου συνδυασμός είναι με ένα nude μολύβι χειλιών. Το nude μολύβι θα δώσει σχήμα στα χείλη σου, ενώ το lip glosses θα τους δώσει όγκο και λάμψη. Μπορείς να επιλέξεις διάφανα lip glosses τα οποία θα κάνουν τα χείλη σου να φαίνονται φυσικά ενυδατωμένα, αλλά αν θέλεις να χαρίσεις έξτρα χρώμα, στην αγορά θα βρεις μία μεγάλη γκάμα για να διαλέξεις. Επιπλέον, τα lip glosses έχουν τα πιο φρουτένια αρώματα και με το που τα εφαρμόσεις πάνω στα χείλη, θα θες να τα γευτείς!

Juicy χείλη στη στιγμή!

391602689_18389462848026080_4529886278533391797_n.jpg

@josephinewendel

Τα lip glosses είναι ένα από τα must have προϊόντα που έχουν στην τσάντα τους όλα τα beauty icons. Ακόμα και άβαφη αν είσαι, τα lip glosses θα χαρίσουν μία φρεσκάδα και ζωντάνια στο πρόσωπό σου η οποία δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο beauty προϊόν.

Είσαι έτοιμη να φορέσεις lip gloss; Είναι το προϊόν που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε οποιαδήποτε περίσταση, ενώ μπορείς να το εντάξεις σε όλα τα makeup looks για ένα πιο fresh και sexy αποτέλεσμα. Ανακάλυψε παρακάτω τα 6 καλύτερα lip glosses, που θα σου χαρίσουν juicy χείλη στη στιγμή!

Shopping time:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved