Ο πιο έξυπνος τρόπος να φορέσεις mini και knee high μπότες για να είσαι ζεστή το χειμώνα

Ένα έξυπνο trick για να μην φοβηθείς κανένα κρύο!

Είμαστε στον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου, στο Δεκέμβριο, και επιτέλους είμαστε όλοι σε xmas mood και θέλουμε να κάνουμε τις πιο εντυπωσιακές μας εμφανίσεις. Οπότε δεν είμαστε σε καμία περίπτωση έτοιμες να αφήσουμε τώρα τις mini φούστες μας και τα φορέματά μας, ένα βήμα πριν τις γιορτές και τα parties.

Photo-shared-by-Emili-Sindlev-on-September-29-2023-tagging-@rhode.-May-be-an-image-of-candle-holder-and-dress..jpg

Έλα όμως που μαζί με τον αγαπημένο μας γιορτινό μήνα έρχεται και το κρύο. Έστω και καθυστερημένα το κρύο είναι εδώ και μας έχει βάλει σε μια διαδικασία να σκεφτούμε το αν θα μπορέσουμε να είμαστε ζεστές και άνετες με τις κοντές μας φούστες. Φυσικά και θα τις συνδυάσουμε με μπότες, γιατί είναι το πιο άνετο και stylish ζευγάρι παπούτσια της σεζόν. Και πιο συγκεκριμένα με knee high boots, που κολακεύουν τα πόδια μας.

Τα τέσσερα πιο stylish head pieces του φθινοπώρου δεν είναι μόνο καπέλα

https://www.instagram.com/p/CzwNW_mrQs7/
Photo-shared-by-Yuyan-on-November-13-2023-tagging-@massimodutti-and-@arcanaarchiveofficial.-May-be-an-image-of-3-people-boots-miniskirt-and-text..jpg

Και ποιος είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να σου δώσει κάποιες styling συμβουλές σχετικά με το κρύο; Φυσικά ένα scandinavian girl, που μένει στη βόρεια Ευρώπη και έχει μάθει να προστατεύει τον εαυτό της από τις καιρικές συνθήκες χωρίς να χάνει το στυλ της.

Photo-by-Vera-van-Erp-on-September-09-2023.-May-be-an-image-of-overcoat-and-miniskirt..jpg

Θα χρειαστείς μόνο ένα κολάν και το αγαπημένο σου μαύρο καλσόν.

Ακολουθεί το video με τις step to step οδηγίες για να φορέσεις mini και στο κρύο:

https://www.instagram.com/reel/CzilzpRI6Wf/

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved