@negin_mirsalehi

Back to school! 4 χτενίσματα για να απογειώσεις τα φθινοπωρινά outfits σου

Αυτά τα χτενίσματα θα ανανεώσουν την εμφάνισή σου μετά τις διακοπές.

Δυστυχώς, οι ατέλειωτες ώρες δίπλα στη θάλασσα και οι απογευματινές βόλτες στα σοκάκια των νησιών, ανήκουν πλέον στο παρελθόν... Ο Σεπτέμβρης, έχει μπει για τα καλά... πίσω στα σχολεία, στα πανεπιστήμια και στις δουλειές. Ήρθε η στιγμή που πρέπει να αποχαιρετήσουμε αυτό το wavy look που σχηματιζόταν στα μαλλιά μας φυσικά μετά τη θάλασσα και να ενημερωθούμε για τις τάσεις στα hairstyles που θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν.

5 celebrities με τους περισσότερους followers στο Instagram

Τα trends φέρνουν στο προσκήνιο, εύκολα και γρήγορα χτενίσματα, τα οποία μπορούν να σταθούν παντού και να μας βγάλουν ασπροπρόσωπες από το πρωί έως το βράδυ. Ψάξαμε, ενημερωθήκαμε και βρήκαμε 4 εύκολα χτενίσματα που θα απογειώσουν τα φθινοπωρινά outfits σου. Συνέχισε να διαβάζεις και μην ξεχάσεις να κρατήσεις σημειώσεις...

Κλάμερ

@palomija.png

@palomija

Σίγουρα θα έχεις ένα κλάμερ μέσα στο νεσεσέρ σου. Το κλάμερ είναι το αξεσουάρ μαλλιών που λατρεύουν να χρησιμοποιούν τα French girls.

Cute hairclips

@alexachung.png

@alexachung

Όσα περισσότερα hair clips, τόσο το καλύτερο! Δεν χρειάζεται να κάνεις κάποιο περίτεχνο χτένισμα. Χτένισε τα μαλλιά σου καλά και τοποθέτησε μικρά hair clips αριστερά και δεξιά από τα μαλλιά σου.

Bubble ponytail

@lacyredway.png

@lacyredway

Εσύ που έχει μακριά μαλλιά, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις πολλά και διαφορετικά hairstyles. Αφιέρωσε λίγο παραπάνω χρόνο στα μαλλιά σου και ξέφυγε από τα συνηθισμένα. Για την bubble ponytail θα χρειαστείς πολλά λαστιχάκια ή κορδέλες, μπορείς να επιλέξεις ότι θες.

Baby braids

@justinemarjan.png

@justinemarjan

Ένα cute χτένισμα που αγαπάει να κάνει στα μαλλιά της η Hailey Bieber. Ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών και είναι το ίδιο cute.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved