Barbie Bangs: Η νέα τάση στα μαλλιά που θα σε κάνει να μοιάζεις σαν την Barbie

Τα Barbie bangs είναι ένας εύκολος τρόπος για να ανανεώσεις το boring κούρεμά σου.

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το barbiecore trend και τις ροζ αποχρώσεις που κυριαρχούν παντού στα ρούχα, στα μαλλιά και στο μακιγιάζ. Αυτή τη φορά όμως θα μιλήσουμε για μία νέα τάση στα μαλλιά που θα μας κάνει όλες να μοιάζουμε με την Barbie. Τα «Barbie Bangs» είναι το κούρεμα που θα απογειώσει την εμφάνισή μας.

5 natural nails για να ταιριάξεις με όλα τα summer looks σου

https://www.instagram.com/p/CuTuwFGNgjr/

Τα barbie bangs πηγαίνουν σε όλες

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τις αφέλειες που έχει η Barbie, στη νέα ταινία που έχει βγει στους κινηματογράφους με πρωταγωνίστρια, την αγαπημένη Margot Robbie. Η νέα ταινία έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε μικρούς και μεγάλους... Τα Barbie bangs, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου. Αν δεν σου αρέσουν οι μεγάλες αλλαγές, τα Barbie bangs θα είναι ένα όμορφο φρεσκάρισμα στα μαλλιά σου. Οι αφέλειες αγκαλιάζουν το πρόσωπο με τέτοιο τρόπο που αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο τα χαρακτηριστικά του.

Αν έχεις καστανόξανθα ή πλατινέ ξανθά μαλλιά, τότε σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις τα Barbie bangs, να είσαι σίγουρη πως θα σε κάνουν να μοιάζεις σίγουρα με την Barbie. Αν έχεις κανονίσει να πας με τις φίλες σου διακοπές, αυτό το κούρεμα είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου. Εσύ τι λες, θα το δοκιμάσεις;

Γίνε μια σύγχρονη Barbie υιοθετώντας το Barbiecore trend - 10 φούξια items για σένα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved