Η Dua Lipa μας δείχνει τα 3 σχέδια σε μαγιό που θα φορέσουμε το καλοκαίρι του 2023

Δεν είναι νωρίς για να ξεκινήσεις ένα πρώτο scouting στις τάσεις των μαγιό για το 2023. Η Dua Lipa είναι το απόλυτο inspo. 

Ακριβώς μόλις περάσει το Πάσχα και καθώς προχωράμε προς την Πρωτομαγιά, αρχίζουμε συνήθως να κάνουμε και την πρώτη έρευνα αγοράς στα μαγιό της σεζόν. Τα μαγιό είναι ένα απαραίτητο item για τη ντουλάπα μας, και σίγουρα χρειάζεσαι παραπάνω από ένα, αν σκεφτείς ότι στη χώρα μας έχουμε τουλάχιστον σχεδόν έξι μήνες με καλοκαιρινό καιρό, που μας επιτρέπει να κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα ίσως και μέχρι το φθινόπωρο. Και στο shopping των μαγιό υπάρχουν δύο κατηγορίες: αυτοί που αγαπούν τα ολόσωμα και όσοι αγαπούν τα bikinis.

https://www.instagram.com/p/CqIoONvukkQ

Η Dua Lipa έκανε πρόσφατα τις διακοπές της μαζί με τους φίλους της στη Jamaica και μας έδειξε ότι ψηφίζει σταθερά την επιλογή του bikini. Σε κάθε της φωτογραφία από τις μέρες που πέρασε εκεί πόζαρε και με ένα διαφορετικό μαγιό, δείχνοντάς μας τις τρεις πρώτες τάσεις που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας για το 2023.

Η Kendall Jenner σου δείχνει τι φοράει μέσα στην εβδομάδα - 7 σύνολα για σένα

Tα τρία μαγιό που θα φορέσουμε το καλοκαίρι του 2023:

Cartoοn lovers: Αγαπάμε τα σχέδια με τους παιδικούς μας ήρωες. Φέτος θα μπουν και στα μαγιό μας.

dualipa_magio-(1).jpg

Crochets: Τα ιδιαίτερα πλεκτά με τα υπέροχα χρώματα είναι η πιο ιδιαίτερη επιλογή της σεζόν.

dualipa_magio-(3).jpg

Florals: Όχι οποιαδήποτε λουλούδια, αλλά τα μικροσκοπικά λουλουδάκια είναι αυτά που θα απογειώσουν το καλοκαιρινό σου beach look.

dualipa_magio-(4).jpg

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved