Carnival Mood: Πώς θα κάνεις το makeup look που θα γίνει viral στα αποκριάτικα πάρτι

Βρίσκεσαι ήδη σε αποκριάτικο mood; Ανακάλυψε τα makeup looks, που θα εντυπωσιάσουν!

Οι Απόκριες έφτασαν, με τους περισσότερους να έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό τις προετοιμασίες για τα ανάλογα parties. Μήπως έχεις λάβει κάποια φιλική πρόσκληση, αλλά δεν έχεις ιδέα, πώς θα εντυπωσιάσεις τη φετινή χρονιά; Άφησέ το επάνω μας. Στις παρακάτω γραμμές θα σου προτείνουμε το top carnival look για το 2023, ενώ στη style gallery που ακολουθεί, θα μπορέσεις να εμπνευστείς ακόμα περισσότερο και να δημιουργήσεις το makeup, που σου ταιριάζει. Ας ξεκινήσουμε!

Γιατί δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιήσεις καλλυντικά από τα αποκριάτικα είδη

Με αυτό το hot αποκριάτικο makeup look θα εντυπωσιάσεις!

Τα βήματα για να το δημιουργήσεις είναι πολύ απλά, για αυτό δώσε προσοχή! Εφόσον πρώτα έχεις εφαρμόσει το foundation σε όλο σου το πρόσωπο, αλλά και το ρουζ σου, ώρα να ασχοληθείς με τα μάτια σου, τα οποία θα τραβήξουν τα βλέμματα. Αρχικά, επίλεξε μια μπλε έντονη σκιά και εφάρμοσέ τη με το πινέλο σου σαν eyeliner, αλλά και στα μέσα της πτυχής του βλεφάρου σου. Ύστερα, πάρε ένα σκουρόχρωμο μπλε eyeliner και πέρασέ το πάνω από τη σκιά, για να προσδώσεις ακόμα περισσότερη ένταση στο βλέμμα σου.

Έπειτα, τοποθέτησε ταμποναριστά μια σκιά με glitter σε baby pink απόχρωση, βάλε μπλε μολύβι κάτω από τα μάτια σου, κόλλησε στρασάκια κάτω από το φρύδι σου και εφάρμοσε glitter πάνω από αυτά. Τέλος, μην διστάσεις να βάλεις μπόλικο highlighter, mascara (ή ακόμη και ψεύτικες βλεφαρίδες), κόλλησε μερικά ακόμα στρασάκια ή μικρά αυτοκόλλητα, τα οποία μπορείς να προμηθευτείς από τα beauty stores στα ζυγωματικά σου και είσαι έτοιμη να αποσπάσεις θετικά σχόλια με την εντυπωσιακή σου εμφάνιση στα parties των φίλων σου!

Have fun carnival Queen!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved