Καρναβάλι για πάντα - Τα πιο wow makeup tutorials για να βαφτείς αποκριάτικα σήμερα

 Τα απόλυτα μακιγιάζ για να εμπνευστείς!

Το τριήμερο που οι δρόμοι θα γεμίσουν από μεταμφιεσμένους μικρούς και μεγάλους, γέλια, μουσική και πλάκες είναι εδώ. Έχεις βρει τι θα ντυθείς; Πολύ πιθανό ναι, αλλά μια στολή δεν αρκεί! Έχεις βρει το αποκριάτικο μακιγιάζ που θα απογειώσει την εμφάνισή σου; Αν όχι, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος!

Πολλές, δεν προτιμούν την ιδέα της στολής αλλά «τιμούν» τις ημέρες των αποκριών με διάφορα makeup looks, τα οποία μπορεί να είναι πολύ παιχνιδιάρικα (γάτα), τρελά (κλόουν), ή ακόμη και θεματικά (ναι μιλάω για τα eye look του Euphoria). Πάντως εγώ, από τα μέσα του γυμνασίου και μετά, τις αποκριές απλά δοκίμαζα διάφορα μακιγιάζ με τα οποία, όπως καταλαβαίνεις, στην απλή καθημερινότητα δε θα μπορούσα να κυκλοφορήσω.

carnival

It's carnival season! 8 hits που θα σε βάλουν ASAP σε αποκριάτικο mood - Πάμε να χορέψουμε;

Απόκριες χωρίς αποκριάτικο μακιγιάζ γίνονται; Δε γίνονται!

Άλλες πάλι ζουν τις ημέρες των αποκριών έντονα και μεταμφιέζονται σε κάτι που ίσως έχουν «απωθημένο», (για παράδειγμα εγώ μια πριγκίπισσα θα την επέλεγα), ή σε κάτι που θα προκαλέσει σίγουρα ατελείωτο γέλιο στην παρέα. Όλα τα παραπάνω, χρειάζονται και το ανάλογο αποκριάτικο μακιγιάζ.

Και γι’ αυτό είμαι εδώ σήμερα! Σου έχω τα απόλυτα αποκριάτικα μακιγιάζ. Πάμε να δούμε λοιπόν ιδέες για να εμπνευστείς, και tutorial για να δημιουργήσεις το αγαπημένο σου like a pro, girl! Φύγαμε λοιπόν!

Ένα eyeliner αρκεί για να κάνεις... θαύματα!

Το eyeliner είναι ένα καλλυντικό με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις πολλά μακιγιάζ, και στο οποίο υπάρχουν και πολλές χρωματικές επιλογές, ιδανικές για να δημιουργήσεις τα πιο WOW αποκριάτικα looks!

Cat makeup look και νιάου!

Αν έχεις σκεφτεί να ντυθείς γάτα, τότε αυτό το μακιγιάζ είναι για εσένα. Βήμα- βήμα δες πώς θα το κάνεις! Εύκολο έτσι;

Στρας παντού

Οι θεματικές μεταμφιέσεις, είναι κάτι που λατρεύω. Αν είσαι fan του Euphoria, τότε είμαι σίγουρη οτι το μακιγιάζ σου τις απόκριες θα είναι εμπνευσμένο από εκεί, και εδώ έρχομαι εγώ για να σου δώσω τις πιο εντυπωσιακές ιδέες.

Είτε έχεις διάφορα στρασάκια, είτε αυτοκόλλητα με λάμψη, μη διστάσεις να τα χρησιμοποιήσεις στο αποκριάτικο μακιγιάζ σου!

In love with Disney characters

Οι χαρακτήρες της Disney, είναι ίσως μια από τις πιο διάσημες ιδέες αμφίεσης τις απόκριες.

Όμως υπάρχει τρόπος τη «συνηθισμένη ιδέα», να την κάνεις μοναδική, και σε αυτό θα βοηθήσει το μακιγιάζ.

Είμαι σίγουρη ότι είτε επιλέξεις την κακιά Ούρσουλα, από την ταινία Μικρή Γοργόνα, είτε τη γλυκιά Tinkerbell, με το ιδανικό μακιγιάζ το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!



Εσύ ακόμη να επιλέξεις το μακιγιάζ σου για τις απόκριες;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Be wild! 10 animal print nail art για να εμπνευστείς το επόμενο μανικιούρ σου

New trend alert! Το glitter στις βλεφαρίδες είναι η νέα τάση - Πώς θα υιοθετήσεις το απόλυτο look

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved